Life

Smiley, reacție ironică după ce fanii au comentat urât scena în care o sărută pe Gina Pistol: ”Să nu faceți așa ceva acasă”

Smiley a făcut o declarație neașteptată după valul de comentarii negative primite după ce a distribuit o filmare în care se sărută pasional cu iubita sa, prezentatoarea Gina Pistol.
10.02.2022 | 16:44
Smiley reactie ironica dupa ce fanii au comentat urat scena in care o saruta pe Gina Pistol Sa nu faceti asa ceva acasa
ADVERTISEMENT

Sărutul reprezintă o scenă din noul videoclip al artistului și face parte dintr-un proiect de suflet de-al vedetei de la Pro TV. Momentul vorbește despre pasiunea dintre el și frumoasa blondină cu care are o relație sentimentală.

Fanii nu au „gustat” filmarea în cauză, de aici și reacția ironică a prezentatorului de la „Românii au talent”. Cântărețul a făcut haz de necaz, subliniind că nu se aștepta la astfel de mesaje din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

În plus, în stilul său caracteristic, Smiley a mai precizat că imaginile sunt trucate și că nu sunt ei, ci doi cascadori. Artistul a ținut să vină și cu un sfat, recomandânu-le internauților să nu vizioneze videoclipul.

Smiley, declarație despre sărutul pasional cu iubita sa, Gina Pistol: ”Nu vă recomand deloc”

„Am postat un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni. Unii au comentat foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie făcută pentru videoclipul pe care urmează să-l lansez, care se numește «Mi-aduc aminte». Este a patra parte din serialul pe care îl tot lansez, la care nu au comentat oamenii care au comentat la postarea asta. 

Probabil nici nu le-au văzut, dar aș vrea să vă asigur că este doar o cascadorie și că așa ceva nu se întâmplă în viața reală între noi, niciodată. Stați liniștiți!

ADVERTISEMENT

Iar pentru cei care au fost scandalizați vă recomand să nu vă uitați la clip pentru că este plin de așa ceva și devine și mai rău. Și să nu faceți așa ceva acasă, nu vă recomand deloc.

Și ca să vi-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi în imagini, sunt doi cascadori care joacă aceste scene în locul nostru”, a spus Smiley pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, din nou în videoclipurile iubitului ei, Smiley

Pe fundal se aude și partenera sa de viață, Gina Pistol, care de asemenea, le spune celor care au criticat imaginile să nu încerce așa ceva acasă. Bineînțeles, totul este o glumă.

Piesa „Mi-aduc aminte” urmează să fie lansată în cursul serii de joi, 10 februarie 2022, în jurul orei 18:30. Este a patra melodie dintr-un proiect muzical de cinci povești.

De asemenea, Gina Pistol apare pentru a doua oară în videoclipurile partenerului de viață. Prima dată a fost la filmările de la piesa „Purtat de vânt”.

ADVERTISEMENT