Life

Smiley a reacționat legat de cozile de la benzinărie. Ce are de gând să facă artistul

Smiley nu a trecut cu vederea isteria care s-a produs în rândul românilor miercuri seară, 9 martie 2022. Cântărețul s-a amuzat copios pe seama situației de la benzinării.
10.03.2022 | 11:47
Smiley a reactionat legat de cozile de la benzinarie Ce are de gand sa faca artistul
Smiley, amuzat de situația de la cozile din benzinării. Ce reacție a avut cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său complet Andrei Tiberiu Maria, a reacționat legat de cozile de la benzinărie. Prezentatorul de la „Românii au talent” le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare ce are de gând să facă.

Smiley, amuzat de situația de la cozile din benzinării. Ce reacție a avut cântărețul

Smiley s-a amuzat într-o oarecare măsură de cozile de la benzinării, așa cum au făcut multe dintre vedetele autohtone în ultimele ore. Iubitul Ginei Pistol a reacționat la rândul său și a postat o filmare inedită.

ADVERTISEMENT

Concret, cântărețul are de gând să renunțe la mașina personală în cazul în care prețul carburantului de la pompe va continua să crească în perioada imediat următoare, însă are o soluție practică pentru această situație.

Mai exact, fostul component al formației Simplu s-a filmat pe un câmp deschis, în timp ce stă pe cal, un mijloc de transport mult mai accesibil în vremurile astea din punctul de vedere al vedetei de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Eu, dacă se mai scumpește benzina…”, este mesajul lăsat de Smiley în mediul virtual, care în data de 9 martie a avut un motiv de sărbătoare foarte bine întemeiat, ziua de naștere a fiicei sale, Josephine Ana.

Smiley, motiv de bucurie. Josephine a împlinit 1 an

Micuța a împlinit frumoasa vârstă de un an, celebrul său tată lăsând un mesaj emoționant în mediul virtual. Juratul de la SuperStar România a postat și o imagine cu fetița, dar în care nu i se observă deloc chipul.

ADVERTISEMENT

„Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-a făcut pe mine și pe Gina Pistol părinți.

1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine!, a scris Smiley în social media.

ADVERTISEMENT