News

Smiley, reacţie emoţionantă după moartea Emmei Neagu de la Românii au talent. Ce a postat pe Facebook

13.04.2019 | 08:45
Smiley reactie emotionanta dupa moartea Emmei Neagu de la Romanii au talent Ce a postat pe Facebook

A murit Emma Neagu, gimnasta de doar 15 ani, care a impresionat o ţară întreagă cu momentul său din audiţiile show-ului Românii au Talent. Tragica veste a căzut ca un trăznet, stârnind numeroase reacții din partea celor care au iubit-o și apreciat-o.

Mesajul emoționant al lui Smiley

Printre cei care au transmis mesaje emoționante se numără și Smiley. Cunoscutul artist și prezentator al emisiunii Românii au Talent nu a putut rămâne indiferent, mai ales că tânăra l-a impresionat până la lacrimi, prin talentul și ambiția de care a dat dovadă.

Smiley a distribuit pe pagina sa de Facebook o fotografie postată de Florin Călinescu, prin intermediul aceleiași rețele de socializare. Imaginea suprinde momentul în care Emma Neagu a evoluat pe scena show-ului de talente de la Pro TV. Acestei fotografii, Smiley i-a atașat și un mesaj emoționant, mărturisind că este extrem de supărat de când a aflat tragica veste.

A murit Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a impresionat la Românii au Talent
A murit Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a impresionat la Românii au Talent

Florin Călinescu este marcat, la rândul său de moartea fulgetoare a Emmei Neagu

„Emma. Te rog să ne ierţi!” ,  a fost mesajul scurt, dar extrem de emoționant postat de Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia căreia Smiley i-a dat share, la rândul său. Cunoscutul actor și jurat al emisiunii Românii au Talent este vizibil marcat de dispariția fulgerătoare a tinerei gimnaste.
Emma Neagu se confrunta cu o formă de cancer osos, boală nemiloasă cu care a fost diagnosticată în 2017. Această situație nu a împiedicat-o să-și urmeze visul de a ajunge o gimnastă de succes. Dedicată întru totul pasiunii sale, tânăra a ales să-i fie amputat piciorul.

Am plâns împreună de nenumărate ori. Când i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze, pentru că i-au spus că dacă îşi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetică, va avea un metal în picior şi va termina cu gimnastica şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul, cu multă muncă şi determinare, va putea să facă ce făcea şi înainte. Am avut multe divergenţe. «Tu ai înnebunit? Să-i laşi să-ţi taie piciorul când poate fi salvat?” , a povestit, cu ochii în lacrimi, mama Emmei, în ediția din 8 februarie 2019 a emisiunii Românii au Talent.