Life

Smiley s-a pus serios pe treabă în a treia zi de Paște. Cum a fost surprins cântărețul la el acasă

04.05.2021 | 11:20
Smiley sa pus serios pe treaba in a treia zi de Paste Cum a fost surprins cantaretul la el acasa
ADVERTISEMENT

Smiley s-a pus serios pe treabă în a treia zi de Paște. Cântărețul și prezentatorul de la Românii au talent a declarat război cozonacilor și drobului consumate de sărbători și a trecut la sport!

Interpretul super-hit-ului „Ne vedem noi” i-a dat tag celui care îl ajută să se mențină în formă după mesele copioase, și nu numai.

ADVERTISEMENT

„Nu ne batem joc”, a scris Smiley pe Instastory în timp ce trăgea de două haltere, arătându-i lui Vlad Burghelea, instructorul său de fitness, că se ține de cuvânt și urmează programul său de fitness.

Smiley, tătic cu normă întreagă

Artistul profită de puținul timp liber care i-a mai rămas pentru a face sport, căci de când a venit pe lume fetița lui, viața i s-a schimbat complet.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV și Gina Pistol au petrecut primul Paște alături de fetița lor și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare cu felul în care au sărbătorit, pozând în niște părinți extrem de fericiți.

smiley
Smiley trage de fiare în a treia zi de Paște: „Nu ne batem joc”. Foto: Instagram

Josephine va face două luni pe 9 mai

Gina a adus-o pe lume pe Jospehine pe 9 martie, iar în câteva zile micuța va împlini 2 luni de viață. „Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul”, a spus Gina Pistol la câteva zile după ce a născut.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că s-a lovit de anumite dificultăți, însă a trecut cu bine peste și le-a felicitat pe mamele care au adus pe lume copii pentru ce au îndurat: „Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”.

Smiley și Gina Pistol formează unul din cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă au ținut secretă relația lor până când și-au dat seama că vor fi împreună până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, iar acum cei doi nu sunt doar parteneri de viață, ci și părinții unei fetițe minunate.

 

ADVERTISEMENT