Life

Smiley, schimbare radicală de look. Cum s-a tuns iubitul Ginei Pistol

26.06.2020 | 20:01
Smiley schimbare radicala de look Cum sa tuns iubitul Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley, pe numele adevărat Andrei Tiberiu Maria, a suferit, din nou, o schimbare de look, după ce recent a fost tuns chiar de iubita sa, prezentatoarea „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, Gina Pistol. Cunoscutul artist a renunțat la părul lung pentru o freză de vară.

Fostul component al formației Simplu s-a lăsat de această dată pe mâna unui frizer profesionist, testându-și fanii din mediul online legat de tunsoarea pentru care a optat pentru sezonul acesta. Smiley s-a tuns scurt, însă și-a lăsat… breton.

ADVERTISEMENT

„Se tunde iar! Cum? a) la fel b) cu masca c) prin părți d) pierdut e) cu breton”, a scris renumitul artist, Smiley, pe una dintre paginile sale de socializare unde a postat și câteva imagini cu schimbarea de look.

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți, Smiley, s-a tuns. Cum arată acum

Fanii din mediul online au apreciat curajul și îndrăzneala de care a dat dovadă Smiley, unii dintre ei chiar sfătuind-l ce freză să aleagă. Îndrăgitul cântăreț a renunțat pentru o perioadă la părul lung, prins în coadă, pentru o freză lejeră, de vară.

ADVERTISEMENT

„Cu breton sigur?”, „Barba când o face cu briciul bagă lama în mască?”, „Cât mai scurt, că e vară și barba și mai scurtă că masca te încălzește… părerea mea” sauEști mai frumos cu părul mai scurt…”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care artistul le-a primit din partea internauților.

Smiley, tuns de iubita sa, în urmă cu doar două luni

În urmă cu doar două luni artistul s-a lăsat pe mâinile iubitei sale, Gina Pistol, care l-a tuns ca o adevărată profesionistă. Tunsoarea a avut loc acasă pentru că toate frizeriile și saloanele de înfrumusețare erau închise din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de look din perioada de izolare nu a fost una radicală, așa cum s-ar fi așteptat unii dintre fani și asta pentru că, cel mai probabil, lui Smiley îi place să poarte părul lung.

Cântărețul a mărturisit că este foarte mulțumit de rezultatul obținut de prezentatoarea Antena 1, glumind la momentul respectiv că va urma în curând să intre Gina Pistol pe mâinile sale.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mulțumit de cum am fost tuns. Urmează să o tund eu pe Gina. Toată viața m-am antrenat pentru acest moment. Pregătiți-vă!”, a mărturisit cunoscutul muzician în luna aprilie.

ADVERTISEMENT