Life

Smiley, schimbări înainte să devină tată. Ce decizie a luat iubitul prezentatoarei Ginei Pistol

14.12.2020 | 21:09
Smiley schimbari inainte sa devina tata Ce decizie a luat iubitul prezentatoarei Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley face schimbări radicale în viața personală cu câteva luni înainte de a deveni tată pentru prima oară. Artistul dă dovadă că este o persoană foarte responsabilă, gândindu-se tot mai mult la viața alături de fiica sa. 

Iubitul prezentatoarei Gina Pistol și-a luat un nou autoturism, o mașină mult mai încăpătoare, decizia fiind luată cu gândul la copilul care urmează să vină pe lume în primăvara anului viitor. Bolidul de lux, în valoare de 50.000 de euro, este unul pe placul cântărețului, fiind deja fidel brandului cumpărat recent.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o bijuterie pe patru roți, Smiley iubind foarte mult marca de mașini Jaguar. De altfel, prezentatorul show-ului „Românii au talent” deține încă o mașină de la acest brand celebru, de data aceasta fiind vorba de un model hibrid, unic pe străzile din România.

Smiley, decizie radicală înainte de a deveni tată pentru prima oară

Smiley a ținut să le precizeze fanilor de pe rețelele de socializare că actuala mașină este una luată în baza unui contract de imagine, așadar urmează să o folosească o perioadă determinată de timp. Cu toate acestea vedeta este foarte mândră de noua achiziție.

ADVERTISEMENT

„Pentru că în viața mea apar schimbări, mi-am schimbat și mașina. PS: am lăsat și numărul în poze că să mă salutați dacă ne vedem în trafic”, a scris fostul component al trupei Simplu pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare cu mașina în cauză.

Juratul de la „Vocea României” de la Pro TV a primit foarte multe mesaje și aprecieri din partea internauților, majoritatea fiind de părere că merită un asemenea bolid având în vedere cât de mult lucrează pentru cariera sa artistică.

ADVERTISEMENT
Smiley, mașină nouă în valoare de aproximativ 50.000 de euro
Smiley, mașină nouă în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com

„Să o folosiți sănătoși, oameni frumoși”, „Vrum vrum?”, „Super frumoasă” sau „O mașină super bună și frumoasă ❤️❤️❤️ Merită toți banii”, sunt o parte din comentariile primite de Smiley în legătură cu mașina pe care o conduce în prezent.

Cântărețul se numără printre vedetele care iubesc caii putere, de altfel este singura persoană de pe teritoriul țării noastre care deține o mașină unică. Este vorba de un Jaguar hibrid roșu, pe care a fost nevoit să-l comande de la un renumit constructor auto bavarez.

ADVERTISEMENT

Și pentru că pasiunile costă, bolidul de lux a avut un preț destul de piperat, juratul de la Pro TV scoțând din buzunar aproximativ 30.000 de euro. Artistul este mândru de mașina sa, în ciuda faptului că mulți fani i-au spus că nu este recomandată pentru drumurile din țara noastră.

ADVERTISEMENT
Tags: