Life
notix pixel id

Premieră pentru Smiley: “Încep un proiect diferit față de tot ce am făcut până acum”. Gina Pistol, alături de artist

Cântărețul Smiley va lansa, în curând, primul serial muzical, "Mai mult de-o viață", proiect în care i-a fost alături și iubita sa, prezentatoarea Gina Pistol.
23.11.2021 | 13:30
Premieră pentru Smiley:
Smiley lansează primul serial muzical. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Smiley face un pas important în cariera sa și va lansa, în curând, primul serial muzical, numit “Mai mult de-o viață”. Primul episod va fi disponibil joi, 25 noiembrie, pe contul de Youtube al artistului.

“Mai mult de-o viață”, noul proiect al lui Smiley

Serialul “Mai mult de-o viață” va avea 5 episoade și va spune povestea de iubire a unor tineri. Printre cei care l-au ajutat la acest proiect se numără iubita sa, Gina Pistol, și DOC.

În cadrul noului proiect, Smiley îmbină cele două pasiune ale sale: muzica și actoria.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele”, a declarat Smiley.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, alături de Smiley în primul serial muzical

Primul serial muzical al lui Smiley va fi ocazia perfectă pentru a-și face și mai cunoscute piesele sale.

“Muzica spune și ea povești și nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor și a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare.”, a precizat Smiley despre proiectul “Mai mult de-o viață”.

ADVERTISEMENT

Smiley a mărturisit că își dorește ca serialul să creeze suspans, astfel încât să-i facă pe următorii săi și mai curioși despre continuarea poveștii de dragoste.

Scenariul serialului „Mai mult de-o viață” este scris de Iulian Moga, de regie s-a ocupat Kobzzon, muzica este compusă în studiourile HaHaHa Production. Proiectul este făcut pe baza unei colaborări între HaHaHa Production și Cat Music.

ADVERTISEMENT

Fanii, nerăbdători să vizioneze noul serial semnat de Smiley

După ce anunțul a fost făcut și a apărut teaserul, fanii nu au ezitat să își arate curiozitate pentru serialul muzical “Mai mult de-o viață”.

Încă nu am auzit piesa, dar deja mi-au fost stârnite niște emoții de nedescris în suflet! Ești un om pur si simplu genial, Smiley!”, “Incredibil, asta înseamnă arta”, “Abia aștept piesa asta minunată”, “Piele de găină! Wow!!!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri