Life

Smiley și-a surprins fanii chiar de 1 aprilie. Transformarea care i-a uimit pe toți

01.04.2021 | 19:13
Smiley sia surprins fanii chiar de 1 aprilie Transformarea care ia uimit pe toti
ADVERTISEMENT

Smiley și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare chiar de 1 aprilie cu o transformare care i-a lăsat muți de uimire pe toți. Cântărețul a recurs la o schimbare de look, care a stârnit un val de reacții din partea internauților. 

Prezentatorul de la „Românii au talent” este întrebat adesea când renunță la plete, lucru pe care nu-l ascunde. Artistul adoră să aibă părul lung și nu se încumetă să taie prea mult din podoaba capilară, însă a reușit să-și amuze fanii din online.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol este gata să recurgă la o nouă schimbare anul acesta sau cel puțin așa a dat de înțeles prin intermediul unei imagini. Smiley a publicat o fotografie în care apare cu o tunsoare nouă, dar și cu o culoare diferită a părului.

Smiley, în atenția fanilor. Ce păcăleală le-a pregătit cântărețul

„2021 e un an plin de surprize și schimbări”, a scris Smiley pe rețelele de socializare în urmă cu mai puțin de o oră.

ADVERTISEMENT

„Păcăleală de 1 aprilie”, „Sub nicio formă”, „Adevărat”, „Editată”, sunt câteva dintre comentariile de pe Instagram, care apar în legătură cu noul look al juratului de la „Vocea României” de la Pro TV.

Așa cum era de așteptat fanii au luat totul ca pe o păcăleală de 1 aprilie, amuzându-se copios pe seama transformării cântărețului. Internauții au înțeles gluma, asta pentru că vedeta nu va renunța prea curând la pletele sale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley s-a tuns ultima oară în urmă cu aproximativ un an, în timpul izolării din cauza pandemiei de coronavirus, când s-a lăsat pe mâna partenerei sale de viață, gazda emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, Gina Pistol.

„Dragii mei, a sosit momentul în care nu mai am de ales și trebuie să mă tund. Nu știu cum, nu știu ce va ieși, dar pregătiți-vă pentru surpriză. Astăzi mă voi lăsa tuns.

ADVERTISEMENT

Mă las pe mâinile ei (n.r. Gina Pistol), atât de delicate, atât de talentate și precise”, a mărturisit cântărețul într-un video de pe Youtube.

Totul s-a întâmplat în perioada în care saloanele de înfrumusețare și frizeriile erau închise în contextul virusului din China, cântărețul fiind foarte mulțumit de felul în care a fost tuns de iubita sa, care în luna martie l-a făcut tată de fetiță.

ADVERTISEMENT