Fotbal intern

Smiley vrea să fie antrenor de fotbal! “Ai ceva din Ibrahimovic”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a facut o fotografie pe Cluj Arena care a strâns 8 mii de aprecieri într-un timp foarte scurt! Smiley a făcut de curând o fotografie pe...
29.09.2017 | 15:59
Smiley vrea sa fie antrenor de fotbal Ai ceva din Ibrahimovic

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a facut o fotografie pe Cluj Arena care a strâns 8 mii de aprecieri într-un timp foarte scurt! Smiley a făcut de curând o fotografie pe Cluj Arena arătând ca un veritabil antrenor de fotbal. Poza este însoţită de mesajul “Pe vremea când eram antrenor în UEFA” Cântăreţul în vârstă de 34 de ani este cunoscut pentru faptul ca este un mare iubitor al sportului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Imaginea i-a luat prin surprindere pe fanii artistului român. “Smiley la naţională”, “Ai ceva din Zlatan Ibrahimovic”, “Privirea lui Zinedine Zidane”, “Ce privire tactică”, “Antrenor la Cluj”, “Nu-ţi stă rău în ipostaza asta”, “Dacă antrenorii ar arăta aşa, m-aş uita mai des la fotbal”. Fotografia a strâns mii de like-uri şi a stârnit reacţiile multor fani!

Smiley urmăreşte fotbal şi tenis

Smiley este fanul declarat al Simonei Halep! Artistul îi urmăreşte meciurile şi o susţine pe sportiva din România! “E greu de descris în cuvinte ce stare de bucurie am avut azi dimineaţă. Mulţumesc, Simona!”, a scris cântăreţul pe contul personal de Instagram.  Aprecierea este reciprocă, Simona susţinând că una dintre melodiile preferate este hitul lui Smiley “Acasă”. De curând, acesta i-a transmis un mesaj Simonei de ziua ei “La mulţi ani, Simona, să fii sănătoasă, să fii de succes în continuare şi să ajungi nr. 1 în lume.”

Fostul membru al trupei “Simplu” şi-ar fi dorit să aibă o carieră în fotbal, dar a pornit pe alte drumuri. “Mama ar fi vrut să mă fac medic şi tata aviator pentru că el e aviator”, a declarat artistul într-un interviu pentru o televiziune din România.