Life

Smiley și Andra, într-o ipostază cum rar au fost văzuți. Ce videoclip au postat împreună pe Tiktok

Smiley și Andra se înțeleg de minune în culisele de la Românii au talent. Cea mai mare dovadă e videoclipul apărut cu cei doi pe Tiktok.
19.10.2021 | 12:36
Smiley si Andra intro ipostaza cum rar au fost vazuti Ce videoclip au postat impreuna pe Tiktok
Smiley și Andra, colegi la Românii au talent. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Smiley și Andra Măruță fac parte din același proiect, show-ul Românii au talent de la PRO TV, pentru care se filmează la foc automat în ultima lună.

Partenerul Ginei Pistol a dezvăluit câteva imagini din culisele emisiunii pentru fanii săi, pe rețelele de socializare. Prezentatorul și jurata show-ului de la PRO le-au făcut o surpriză admiratorilor, postând un videoclip împreună pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Cei doi au interpretat unul dintre dansurile virale ale momentului pe rețeaua chineză de socializare, făcând deliciul publicului.

Smiley și Andra, dans viral în culisele Românii au talent

„Ne place să dansăm împreună”, a scris Smiley pe Instagram, unde a împărtășit clipul în care își arată talentele coregrafice alături de colega lui, Andra.

ADVERTISEMENT

Videoclipul cu cei doi artiști a fost vizionat până la această oră de peste 880.000 de persoane, fiind unul dintre cele mai populare din România.

„Așa să te vedem mereu! Cu zâmbetul pe buze și plină de viață; Îmi rupeam gâtul pe tocurile alea; Vocile mele preferate într-un singur video; Sunteți minunați! Vă pup dulce și vă îmbrățișez cu drag”, sunt câteva dintre comentariile fanilor celor doi postate pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

În clipul respectiv, Andra apare într-un costum în carouri, pe tocuri, cu un soi de fermoare în laterale. Smiley este îmbrăcat ceva mai lejer, în jeanși și geacă de fâș.

Nu este prima oară când vedetele de la Românii au talent profită de pauzele de la filmări pentru a face astfel de clipuri, unele dintre ele viralizându-se în câteva ore.

ADVERTISEMENT
@andraDacă vă întrebați ce facem în pauzele dintre filmări…🤣 aici aveți răspunsul! @Smiley ##andra ##romaniiautalent

♬ In Da Getto – J. Balvin & Skrillex

Show-ul de la PRO TV se filmează de câteva săptămâni

Cel care îi ține cel mai mult la curent pe fani cu tot ce se întâmplă la SuperStar România și Românii au talent este Smiley. Bărbatul a publicat o serie de filmulețe de-a lungul vremii arătându-le telespectatorilor ce desfășurare de forță impresionantă presupune înregistrarea unui show atât de longeviv precum concursul de talente.

Emisiunea va reveni pe micile ecrane cel mai probabil în luna februarie a lui 2022. Filmările de la preselecții au început de mai bine de două săptămâni, sezonul 12 anunțându-se unul la fel de epic precum cele de dinainte.

PRO TV a făcut din nou schimbări pentru noua ediție a emisiunii. Din juriu vor face parte doi actori extrem de iubiți și de cunoscuți. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt noile pariuri ale producătorilor, după plecarea lui Florin Călinescu și a Alexandrei Dinu.

 

ADVERTISEMENT