Life

Smiley și Andra, schimb indecent de replici la Românii au talent: „Să te faci plic pe mine”

22.03.2021 | 22:25
Smiley si Andra schimb indecent de replici la Romanii au talent Sa te faci plic pe mine
Smiley și Andra, schimb indecent de replici la Românii au talent: „Să te faci plic pe mine” Sursa foto: captură TV/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Andra au avut un schimb indecent de replici în episodul de luni seară al emisiunii „Românii au talent”, după ce artista a rămas uimită de numărul de dans contemporan al trupei Duo Varadi.

Andra le-a transmis laude celor doi soți care au executat dansul plin de pasiune, iar Smiley, pus pe glume ca întotdeauna, i-a făcut colegei lui o propunere nu tocmai cuminte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, iubitul Ginei Pistol i-a propus artistei să încerce amândoi să facă acest număr de dans, însă numai după ce va slăbi câteva kilograme, lucru ce i-a amuzat pe restul juraților, dar și pe telespectatori.

Smiley și Andra, schimb indecent de replici la Românii au talent: „Să te faci plic pe mine”

Smiley și Andra sunt colegi de peste un deceniu la „Românii au talent”, motiv pentru care s-a creat o adevărată prietenie între ei și își permit să facă glume pentru a destinde atmosfera. După ce soții din trupa Duo Varadi și-au finalizat numărul de dans contemporan, Andra le-a transmis felicitările ei.

ADVERTISEMENT

„Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admiram, că nu vom putea face noi asta niciodată. Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă”, le-a transmis artista în cadrul ediției din această seară.

Cu chef de glume, Smiley i-a răspuns imediat colegei lui, aflat la masa juraților în locul lui Andi Moisescu. Cântărețul i-a propus soției lui Cătălin Măruță să încerce și ei acest dans, dar numai după ce slăbește câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

„Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat.

Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te fac plic pe mine, serios. O să mai şi slăbesc puţin”, i-a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Amuzată, Andra a spus că acceptă și că treubuie să slăbească și ea, la rândul ei: „Şi eu trebuie să mai slăbesc, să poţi să mă ţii!”

ADVERTISEMENT