Life

Smiley și Connect-R, ironizați de o vedetă după ce și-au lansat melodia împreună: ”Băgat în găleata cu peroxid”

Smiley și Connect-R au lansat o melodie și un videoclip împreună, motiv pentru ca o vedetă care, cu ani în urmă, făcea furori în showbiz-ul românesc să îi ironizeze pe tema felului în care au apărut.
16.07.2021 | 15:26
Smiley si ConnectR ironizati de o vedeta dupa ce siau lansat melodia impreuna Bagat in galeata cu peroxid
Smiley si Connect-R, ironizati crunt de Doria Niculescu dupa ce artistii au scos o melodie impreuna Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Întors de la Asia Express, Connect-R a intrat alături de Smiley în studioul de înregistrări și, după, s-a întâlnit pentru a filma videoclipul melodiei Rita, o colaborare care se anunță una de succes, cel puțin în ceea ce privește performanțele din Youtube.

Smiley și Connect-R, ironizați de Doria Niculescu

Chiar dacă clipul melodiei Rita are un succes deosebit în Youtube, la 24 de ore de la lansare depășind 320.000 de vizualizări, Smiley și Connect-R au fost ironizați crunt pentru felul în care arată de Doria Niculescu, una dintre primele bombe sexy de la TV.

ADVERTISEMENT

Iar Doria nu i-a cruțat pe cei doi artiști, deși, încă de la început, a recunoscut că duetul făcut de Smiley și Connect-R este unul, în principiu reușit.

”O manea croșetată bine, bună pentru dansat, summer song, scoală-te la dans, nu dormi pe tine”, este descrierea pe care Doria a făcut-o melodiei Rita, lansată pe 15 iulie de Smileyși Connect-R.

ADVERTISEMENT

Doria, necruțătoare cu Smiley

Dacă melodia este apreciată de Doria, vedeta îi atrage atenția lui Smiley cu privire la ceea ce consideră ea că este de neacceptat pentru un artist de valoare alui atunci când vine vorba de imagine.

”Din punctul de vedere al imaginii, domnul A (Andrei Maria, numele real al lui Smiley, n. red.) continua să ignore problema “cu dinții “. Dantura nu mai este demult ok și, din păcate, nu își permite să aștepte după Invisalign (un aparat foarte discret de îndreptare a danturii, n. red.). În cazul domniei sale sunt necesare coroane (trist, dar adevărat). Coroanele nu-l vor ajuta doar estetic, buzele i se vor așeza normal, nu cum arată acum! Ele se închid straniu din cauza danturii! Aproape se simte un sâsâit din cauza dinților!!!Să-i spună cineva că asta este, trebuie sa meargă la dentist”, a notat Doria Niculescu.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor FANATIK, Smiley nu a fost disponibil pentru a comenta declarațiile făcute de Doria.

Connect-R nu a fost iertat de Doria Niculescu

Nici Connect-R nu a scăpat de ironiile Doriei, diva care impresiona cu aparițiile sale fierbinți în revistele dedicate bărbaților fiind neiertătoare cu artistul.

ADVERTISEMENT

”Barba mult prea neagră este penibilă în combinație cu părul băgat în găleata cu peroxid. Just some shades lighter și problema este rezolvată, se vede urât, nici măcar macho-man nu este, este urât de-a dreptul, scuze”, a spus Doria despre Connect-R și apariția acestuia în clipul Rita, alături de Smiley.

Ironiile Doriei la adresa lui Connect-R nu au fost, până la apariția acestui articol, comentate de artist.

Cine este Doria Niculescu?

Doria Niculescu, fostă Ivan, este una dintre primele vedete de la noi din țară care a renunțat la inhibiții și a pozat în ipostaze fierbini în reviste dedicate bărbaților, pictorialul din revista Playboy fiind, la acea vreme, considerat unul dintre cele mai reușite de la noi.

Căsătorită cu Laurențiu Niculescu, Doria a divorțat după ce au apărut dovezi despre infidelitatea acestuia.

Doria Niculescu
Chiar daca a depasit lejer 40 de ani, Doria Niculescu pozeaza si acum ca un fotomodel Sursa foto: Faceboik

Acum, Doria este stabilită în Spania, alături de cel de-al doilea soț al ei, un milionar a cărei identitate este ținut la secret și alături de care are un băiețel.

În altă ordine de idei, chiar dacă a părăsit România, Doria este foarte activă pe conturile ei de socializare și, în ciuda faptului că nu mai este la prima tinerețe, postează adeseori imagini care demonstrează că are și acum forme perfecte, bomba sexy fiind într-o formă mai bună decât multe dintre fotomodelele care au jumătate din vârsta ei.

ADVERTISEMENT