Life

Smiley și Gina Pistol au o locuință de vis. Cum arată casa și ce vecini celebri au cei doi

29.03.2021 | 21:06
Smiley si Gina Pistol au o locuinta de vis Cum arata casa si ce vecini celebri au cei doi
Smiley și Gina Pistol au o locuință de vis. Cum arată casa și ce vecini celebri au cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au o locuință de vis într-un complex rezidențial de la ieșirea din București, în Cernica, casa fiind construită în urmă cu ani buni. Vila are aproximativ 290 de pătrați și beneficiază de o curte imensă. 

Locuința a fost achiziționată cu 300.000 de euro și a fost renovată în urmă cu câteva luni, chiar cu puțin timp înainte de venirea pe lume a primului copil al prezentatoarei de la „Chefi la cuțite”. Casa are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și frumoasa blondină au vecini celebri, printre aceștia numărându-se Tudor Chirilă, Andra și Cătălin Măruță, Marius Moga, Andreea Bănică sau Inna. Așadar, Smiley și Gina nu sunt singurele vedete care au dorit liniște departe de agitația din București.

Smiley și Gina Pistol, casă pe placul lor. Cum arată locuința din Cernica

Trei arhitecți și un inginer constructor au lucrat timp de mai multe luni la casa lui Smiley, care le-a dat mână liberă profesioniștilor. Locuința a fost realizată cu o impresie generală de liniște și calmitate, predominând nuanțele de albastru și bej.

ADVERTISEMENT

Decorul este completat de covoare rustice pline de culoare, ferestrele fiind unele mari și cu o deschidere către curtea interioară, care are o suprafață de 456 mp.

Cântărețul se regăsește perfect în spațiul din interior, care este încărcat cu elemente care descriu pasiunea sa, muzica. Una dintre camere a fost schimbată complet, în prezent fiind amenajată pentru fiica cuplului, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT
Așa arată o parte din casa cântărețului Smiley
Așa arată o parte din casa cântărețului Smiley. Sursa foto: casepractice.ro

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcția și viziunea lui generală asupra spațiului și ne-am mai văzut doar la petrecerea de final.

E singura experiență de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ți acorde încredere totală”, declara echipa de arhitecți în urmă cu câțiva ani, scrie casepractice.ro.

ADVERTISEMENT

Complexul rezidențial în care stă vedeta alături de Gina Pistol cuprinde 58 de case, toate fiind amenajate cu gazon și loc pentru grătar, vilele de lux stârnind interesul foarte multe vedete din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT