Life

Smiley și Gina Pistol, imagine rară cu fetița lor. Cum a fost surprinsă micuța și unde au dus-o părinții la puține momente după finala Românii au Talent

Smiley și Gina Pistol au oferit publicului o nouă imagine cu fetița. Cum a fost surprinsă micuța și unde au dus-o părinții ei la puține momente după finala Românii au Talent
28.05.2022 | 13:26
Smiley si Gina Pistol imagine rara cu fetita lor Cum a fost surprinsa micuta si unde au duso parintii la putine momente dupa finala Romanii au Talent
Smiley și Gina Pistol, imagine rară cu fetița lor, Josephine. Sursa foto - captură videoclip Smiley
ADVERTISEMENT

O nouă imagine rară cu fetița lui Smiley și a Ginei Pistol a apărut în mediul online. De această dată, cei de la Opera Comică au postat fotografia. Reprezentanții instituției spun că cele două vedete au venit la spectacol la puține momente după finala Românii au Talent pe care Smiley a prezentat-o.

Smiley și Gina Pistol, imagine rară cu fetița

Smiley și Gina Pistol nu au publicat prea multe imagini cu micuța Josephine după ce aceasta a venit pe lume. O singură dată, cântăreţul a postat pe reţelele de socilizare o fotografie spre bucuria fanilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, cele două vedete au decis să nu arate momentan chipul fetiței. Așa s-a întâmplat și acum când Josephine era cu spatele spre aparatul de fotografiat.

„Astăzi la spectacolul ,,Bubu și Anotimpurile” ne-au vizitat Gina Pistol cu Smiley împreună cu micuța lor Josephine! Vă mulțumim tare mult!”, a fost mesajul celor de la Opera Comică.

ADVERTISEMENT

Micuța Josephine se afla în brațele Ginei Pistol, în timp ce Smiley îi susținea căpuțul. Întreaga familie deborda de fericire.

În urmă cu mai mult timp, Gina a încercat să le-o descrie fanilor pe copilă, după ce aceștia au solicitat o mulțime de detalii.

ADVERTISEMENT

„Cu cine seamănă asta mică? Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, povestea Gina Pistol.

ADVERTISEMENT