Life

Smiley și Gina Pistol, ipostază rară alături de fiica lor. Cum au surprins-o pe Josephine

Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat într-o ipostază rară alături de fiica lor. Iată cum a fost surprinsă micuța Josephine!
05.08.2021 | 22:11
Smiley și Gina Pistol, ipostază rară alături de fiica lor. Cum au surprins-o pe Josephine
Smiley și Gina Pistol, ipostază rară alături de fiica lor. Cum au surprins-o pe Josephine. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat într-o ipostază rară alături de fiica lor. Aceștia au surprins-o pe Josephine într-un mod inedit.

Cei doi au devenit părinți la începutul lunii martie și sunt mai fericiți ca niciodată. Micuța Josephine le-a umplut inimile de bucurie celor doi îndrăgostiți, care încearcă să fie cei mai buni părinți pentru ea.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, ipostază rară alături de fiica lor. Cum au surprins-o pe Josephine

Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat într-o ipostază rară alături de fetița lor, Josephine Ana. Cei doi au încercat să-și facă o poză cu micuța, însă nu au prins cel mai potrivit moment.

În timp ce Smiley și prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” încercau să adopte o poziție potrivită pentru fotografie, fiica lor nu a „cooperat” cu ei. Cei doi s-au amuzat de acest moment și au postat imediat pe story.

ADVERTISEMENT

„Fă-ți poze cu copilul, au zis. O să ai amintiri frumoase, au zis”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

Smiley și Gina Pistol alături de fiica lor, Josephine
Smiley și Gina Pistol alături de fiica lor, Josephine. Sursa foto: Instagram

Josephine a plecat în prima vacanță din viața ei

Smiley și Gina Pistol au luat-o pe Josephine în prima vacanță din viața ei. Cei trei au plecat la Florența alături de Mihai și Elwira Petre, dar și fiicele lor.

Smiley este bun prieten cu fostul său coleg de la „Românii au talent” se înțeleg foarte bine, motiv pentru care au plecat împreună în vacanță, alături de familiile lor, scrie viva.ro. 

ADVERTISEMENT

La aproape cinci luni, Josephine a plecat în prima ei vacanță într-o destinație de vis. Ambele familii s-au distrat de minune în Italia, după cum au văzut fanii lor de pe rețelele de socializare.

Smiley și Mihai Petre s-au fotografiat în ipostaze amuzante, dar și emoționante alături de fetele lor, spre amuzamentul internauților.

Nici de data aceasta Josephine nu a apărut în fotografii. Fanii sunt nerăbdători să-i vadă chipul micuței, deși părinții ei sunt deciși să nu o expună până nu își va dori chiar ea acest lucru.

ADVERTISEMENT

Recent, Gina Pistol a declarat că nu-și dorește să-și expună fiica pe Instagram din cauza oamenilor răi. Vedeta se simte mai în siguranță să nu posteze imagini cu fața ei și îi roagă pe membrii familiei să procedeze la fel.

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a spus că a primit multe mesaje de amenințare în mediul online, venite mai ales din partea femeilor. De aceea, blondina preferă să fie discretă atunci când vine vorba de fiica ei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri