Life

Smiley și Gina Pistol, o nouă imagine cu Josephine. Cât de mare a crescut fetița lor

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o excursie în weekend, în care au luat-o și pe fetița lor. Cu această ocazie, fanii celor doi au putut vedea cât de mult a crescut Josephine, care are acum un an și trei luni.
20.06.2022 | 11:05
Smiley si Gina Pistol o noua imagine cu Josephine Cat de mare a crescut fetita lor
Smiley și Gina Pistol au plecat într-o mică excursie cu fiica lor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au publicat o fotografie cu fetița lor, Josephine. Aceasta a crescut foarte repede, după cum au arătat cei doi pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina Pistol, nouă imagine cu Josephine

Smiley și Gina Pistol au publicat noi imagini alături de fetița lor. Aceștia au luat-o pe Josephine într-o mică excursie în acest weekend și nu s-au ferit să publice imaginile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu s-au dezis de ceea ce au spus încă de la început, când au devenit părinți, și anume că nu vor arăta chipul fetiței lor.

Chiar și așa, dacă fața lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, nu s-a văzut, ceea ce au putut observa fanii de pe rețelele de socializare este că fetița celor doi a crescut foarte mult.

ADVERTISEMENT
Cât a crescut Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol! Cum arată acum Josephine
Cât a crescut Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol! Cum arată acum Josephine. Foto: Instagram / Colaj Fanatik

Smiley și Gina Pistol, părinți fericiți. Ce spunea artistul despre rolul de tată

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți acum mai bine de un an. Fetița lor crește pe zi ce trece, iar ei se mândresc mereu cu ea. De altfel, artistul a mărturisit că Josephine seamănă cu amândoi.

Mai mult, acesta a povestit că au călătorit foarte mult cu fetița lor și, deși are un an, a călătorit deja în patru sau cinci țări deoarece este un copil foarte cuminte.

ADVERTISEMENT

„Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine.

Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea.

E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele”, a spus Smiley, la o emisiune TV.

ADVERTISEMENT