Life

Smiley și Gina Pistol, poză rară pe rețelele de socializare. Fanii au înroșit butonul de Like

07.09.2020 | 15:37
Smiley si Gina Pistol poza rara pe retelele de socializare Fanii au inrosit butonul de Like
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut deja trei ani de când formează un cuplu, Smiley și Gina Pistol continuă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și de presa tabloidă, care îi „vânează” zi și noapte. În aceste condiții, nu trebuie să ne mire că o imagine cu cei doi devine instantaneu virală și este răsplătită cu mii de like-uri pe rețelele de socializare.

Așa s-a întâmplat weekend-ul trecut, când îndrăgitul artist a ținut să le transmită fanilor un mesaj emoționant. Și nu oricum, ci printr-o fotografie în care apare alături de persoana iubită. În câteva minute, postarea adunase deja 38.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

În plus, un prieten al cuplului, nerăbdător să participe la nuntă, l-a sfătuit pe Smiley să o ceară în căsătorie pe blondină cât mai repede posibil. Nu de alta, dar, mai în glumă, mai în serios, „rămâne Ginuța fată mare”.

Smiley, postare inedită alături de Gina Pistol

O duminică liniștită vă doresc! Aminti-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează…Și începeti săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”, a scris Smiley pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Și pentru că pandemia de coronavirus îl ține departe de scenă, carismaticul artist este nevoit să se orienteze către alte pasiuni, mai vechi sau mai noi.

Așa se face că în această perioadă lucrează alături de Iura Luncașu la „O dată pentru totdeauna”, o „comedie dramatică cu final pozitiv”. Potrivit regizorului, din proiect mai fac parte Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru și Adelina Pestrițu, într-un rol „mai mic”.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care ține relația cu Gina Pistol departe de lumina reflectoarelor: „Oamenii așteaptă altceva de la mine”

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea.

Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note.

ADVERTISEMENT

Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a dezvăluit Smiley într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT