Life

Smiley și Gina Pistol, prima poză cu fetița lor, Josephine: „Mă topesc de dragul ei”

22.03.2021 | 20:03
Smiley si Gina Pistol prima poza cu fetita lor Josephine Ma topesc de dragul ei
Smiley și Gina Pistol, prima poză cu fetița lor, Josephine: „Mă topesc de dragul ei”. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat pe contul de Instagram prima fotografie cu fetița ei și a lui Smiley, Josephine, la aproape două săptămâni de când a venit pe lume. În ultimele zile, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu a mai fost atât de activp pe rețelele sociale, fiind foarte ocupată cu creșterea micuței. 

Fotografia a topit inimile fanilor, care au lăsat deja zeci de mesaje în doar câteva minute. Gina Pistol o adoră pe fetița ei și simte că poate face orice, chiar dacă este destul de obositor. Vedeta a declarat că acum la înțelege pe celelalte mame și și-a exprimat admirația pentru fiecare dintre ele.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a scris în descrierea fotografiei că abia acum înțelege ce e iubirea, odată cu nașterea micuței Josephine, rodul iubirii ei și al lui Smiley.

Smiley și Gina Pistol, prima poză cu fetița lor, Josephine: „Mă topesc de dragul ei”

Gina Pistol a postat prima fotografie cu fetița ei și a lui Smiley pe contul de Instagram, care a primit deja mii de aprecieri din partea internauților. Chiar dacă în imagine se poate vedea doar piciorușul ei, fanii s-au bucurat să vadă, în sfârșit, o poză cu ea.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 se bucură foarte mult de timpul petrecut cu fetișa ei și rolul de mămică este foarte greu, dar nu are nicio problemă cu asta, ba chiar s-a recuperat destul de bine după naștere.

„…și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însa abia acum o înțeleg”, a scris Gina Pistol în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol, primele declarații despre rolul de mămică

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a vorbit despre cum se simte în această nouă ipostază din viața ei și a recunoscut că îi e greu, dar este fericită că trăiește astfel de momente și se bucură de timpul petrecut alături de micuța Josephine Ana. Blondina și-a exprimat respectul pentru toate mamele din lume, care au cel mai greu „job” din câte există.

„M-am întors, nu pentru mult timp. Băi, nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!

ADVERTISEMENT

Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moaște, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei! Se descurcă foarte bine! Este minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă, este minunat, uiți de tot greul.”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT