Life

Smiley și Gina Pistol și-au găsit ajutorul. Cine le va fi alături în creșterea fetiței

12.03.2021 | 12:08
Smiley si Gina Pistol siau gasit ajutorul Cine le va fi alaturi in cresterea fetitei
ADVERTISEMENT

Să crești un copil nu e treabă ușoară nici măcar pentru vedete, iar Smiley și Gina Pistol au simțit deja pe propria piele acest lucru. Noroc că au alături o persoană care știe foarte bine ce trebuie făcut în astfel de situații.

Și să nu uităm că, în așteptarea fericitului moment, proaspătul tătic s-a documentat citind o sumedenie de articole dedicate celor mici și a apelat la experiența bunilor săi prieteni Pavel Bartoș, Răzvan Fodor și Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă”, anunța artistul, mândru nevoie mare, la începutul acestei săptămâni.

Smiley și Gina Pistol pot sta liniștiți. Au ajutor de nădejde în creșterea fetiței

Potrivit cancan.ro, la scurt timp după ce fetița a văzut lumina zilei, în locuința fericiților părinți și-a făcut apariția un ajutor de nădejde: nimeni alta decât mama lui Smiley, care se va implica activ în creșterea ei.

ADVERTISEMENT

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă.

Mulțumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoaștem și care ne-au transmis toată dragostea lor, energia pozitivă.

ADVERTISEMENT

Înseamnă foarte mult pentru noi, chiar dacă nu am apucat să răspundem tuturor mesajelor de pe Instagram.

Le mulțumim membrilor familiilor noastre care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulțumim prietenilor noștri, care la primul semn sar din pat, le mulțumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat.

ADVERTISEMENT

Suntem extrem de emoționați, entuziasmați, sperăm să putem să dormim în noaptea asta”, le-a transmis cântărețul fanilor săi imediat ce a devenit oficial tătic.

ADVERTISEMENT