Life

Smiley și Gina Pistol, start la petreceri. Alex Velea și Antonia fac și ei nuntă mare

Smiley și Gina Pistol, start la petrecerile din acest an, cu nunta care are loc în weekend. Alex Velea și Antonia fac și ei nuntă mare.
23.05.2023 | 22:32
Smiley si Gina Pistol start la petreceri Alex Velea si Antonia fac si ei nunta mare
Smiley și Gina Pistol, start la petrecerile de nuntă. Foto Smiley și Gina Pistol, Alex Velea și Antonia / Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, start la petreceri. Cei doi au decis să se căsătorească, dar nu sunt singurii. Și Alex Velea și Antonia fac o nuntă mare după mulți ani de relație.

Smiley și Gina Pistol, start la petrecerile de nuntă

Smiley și Gina Pistol dau startul petrecerilor de nuntă printre vedete. Aceștia se vor căsători peste doar câteva zile, pe 27 mai.

ADVERTISEMENT

Cei doi se căsătoresc după aproape șapte ani de relație și un copil împreună. Aceștia au ales data de 27 mai, iar fetița lor va îndeplini un rol important.

De altfel, Smiley este sigur că micuța va dansa foarte mult la nunta lui cu Gina Pistol. Fetița lor este foarte pasionată de dans și mai nou este fană Michael Jackson.

ADVERTISEMENT

Josephine o să danseze mult la nuntă, l-a descoperit pe Michael Jackson. Descoperim împreună lucruri noi, e fascinant”, a spus Smiley.

Alex Velea și Antonia fac și ei nuntă mare. Când, nu se știe

Alex Velea și Antonia sunt și ei siguri că o să facă o nuntă mare. Ceea ce nu știu cu siguranță este data la care va avea loc marele eveniment. Aceștia sunt împreună de zece ani și au doi copii împreună. Antonia mai are o fetiță din căsnicia anterioară.

ADVERTISEMENT

„Habar nu am (n.r. când o să fie căsătoria). O să aflați cu siguranță din timp, ca să vă pregătiți costumele. Da, 10 ani”, a spus Alex Velea.

Alex Velea a mai declarat că nu ar vrea ca subiectul căsătoriei să devină unul „agasant”. Acesta ar vrea să aibă parte de un moment intim când se vor căsători. Acesta este convins că iubita lui va arăta superb în rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali.

Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT