News

Smiley și Pavel Bartoș dau Golden Buzz la Românii au Talent. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV

12.04.2019 | 12:54
Smiley si Pavel Bartos dau Golden Buzz la Romanii au Talent Ce se intampla in showul de la Pro TV

Fanii ”Românii au Talent” vor avea ce vedea la ediția de vineri, 12 aprilie! Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș vor aduce bucuria întregii săli de spectacol, dar și telespectatorilor, după ce vor apăsa celebrul buton ”Golden Buzz” pentru un număr care îi va lăsa cu gura căscată pe toți.

”Golden Buzz-ul” lui Smiley și al lui Pavel Bartoș vor lăsa cu gura căscată audiența

Acesta se pare că este ultimul ”Golden Buzz” al ediției, așa că a fost ales cu atenție de cei oi prezentatori. ”Wow, este senzație, mă leșină, m-a spart, e de-al nostru! Noi avem mare încredere în golden buzz-ul nostru și sperăm ca oamenii să-l ducă măcar până-n finală”, spune Smiley.

Mihai Petre, fascinat și el de moment, continuă: ”Ne-ai zăpăcit! Mamma mia, ești ca o fiară!”. În cea de-a zecea ediție a celui mai tare show de divertisment vom vedea despre cine este vorba și cum arată reprezentația care i-a uluit pe toți: jurați, prezentatori și public.

Smiley
Numarul respectiv il va impresiona pe Smiley

Sfat util pentru toți copiii, la Românii au Talent

Tot vinerea aceasta, vom afla și că Andi Moisescu a devenit expert în belly dance: ”Începând din sezonul trecut, mi-am luat atestat de comentator profesionist pentru momentele de belly dance”. Din această calitate, dobândită cu un an în urmă, juratul va comenta numărul adus pe scenă de o concurentă care „izolează” foarte bine mișcările acestui stil de dans.

În timpul emisiunii, niște copii vin cu sfaturi pentru ceilalți micuții asionați de telefoane și cumputere: să lase telefoanele și să iasă afară la sport. ”Telefonul ăla îți dă nervi și rămâi blocat în el”, spune unul dintre copiii care urcă vineri pe scenă.

Mai sunt doar patru ediții de preselecții, iar anul acesta bătălia pentru un loc în semifinale este mult mai mare. Sunt doar 24 de locuri în această etapă, cinci dintre ele fiind deja ocupate de golden buzz-uri. Deciziile pentru alegerea semifinaliștilor vor fi mult mai grele, iar în cele două semifinale din acest sezon vom urmări o luptă acerbă între cei mai buni concurenți din #9suprem pentru un loc în marea finală.