Life

Smiley și Pavel Bartoș, împreună pe o insulă pustie. E fenomen cum s-au distrat cei doi

23.10.2020 | 14:45
Smiley si Pavel Bartos impreuna pe o insula pustie E fenomen cum sau distrat cei doi
ADVERTISEMENT

Vedetele de la Românii au Talent își țin publicul în priză chiar și înainte de difuzarea oficială a celui mai nou sezon din această emisiune. Smiley și Pavel Bartoș au plecat împreună pe o insulă pustie și au avut după ei o echipă întreagă de filmare.

Momentele le-au fost transmise recent românilor curioși de ce mai pun la cale îngrăgiții prezentatori. A fost vorba despre o aventură pe cinste, pe care toată lumea a putut să o urmărească odată cu cel mai nou filmuleț postat de Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

Vedetele PRO TV au avut de pregătit primele filmări din acest sezon din Românii au Talent. În acest mod, ei au fost plecați departe de Capitală, pentru a putea să pună la cale astfel de momente, până la Galați.

Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș împreună o insulă pustie, în doar câteva ore

Anunțul că spectacolul de pe PRO TV, ce îi are la masa juriului pe Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și mai nou și pe Alexandra Dinu va reveni în viitorul nu foarte îndepărtat i-a bucurat nespus pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Smiley și Pavel Bartoș s-au distrat pe cinste, iar dovadă o face cel mai nou filmuleț postat de actor, pe YouTube. În minutele în care au putut fi urmărite, vedetele au făcut de toate pe insula pustie pe care au avut-o la îndemâna lor.

Aceștia au putut fi urmăriți și când s-au relaxat la pescuit, fie când călătoreau cu barca. Nu au lipsit nici secvențele în care ei au dovedit că sunt un duo imbatabil și foarte amuzant. Fericiți de revenirea în fața camerelor de filmat, cei doi nu au ezitat să se distreze.

ADVERTISEMENT
Smiley și Pavel Bartoș, împreună pe o insulă pustie. E fenomen cum s-au distrat cei doi
Smiley și Pavel Bartoș au călătorit și cu barca pe Dunăre până la insula pustie care îi aștepta

Mai mult, Pavel Bartoș i-a oferit replica partenerului său de la Românii au Talent, atunci când cei doi au refăcut o scenă din filmul Titanic. “Te-ai îngrășat, Kate Winslet”, i-a spus Pavel Bartoș lui Smiley, când încerca să îl cuprindă în brațe, pe barcă.

Replicile pe care Smiley și Pavel Bartoș și le-au oferit au fost fenomenale. Cei doi au ajuns pe o insulă pustie, iar totul a fost transmis în episodul de pe YouTube, ce poate fi urmărit și în continuare.

ADVERTISEMENT

“Ca să vedeți ce înseamnă opulență, eu și Smiley ne-am cumpărat insulă. Acum suntem în prospecții să vedem unde ne construim casa, deja ne-a venit mobila. Ce vrei să faci tu cu toată mobila asta, Andrei?”, și-a întrebat Pavel Bartoș colegul de emisiune.

“Vreau să facem o terasă aici”, a venit foarte repede și răspunsul din partea lui Smiley, care își pregătea decorul pentru filmare.

ADVERTISEMENT