Life

Smiley, surpriză de proporții în vacanța cu Gina Pistol: „Ne-am lăsat purtați de vânt”

Smiley a avut parte de o surpriză în timp ce se afla în vacanță cu Gina Pistol. Artistul a plecat cu iubita lui într-o vacanță fără fetița lor, dar colegii lui au decis să îl surprindă.
25.08.2022 | 16:05
Smiley surpriza de proportii in vacanta cu Gina Pistol Neam lasat purtati de vant
Smiley a avut parte de o surpriză în timp ce se afla în vacanță cu Gina Pistol. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley este plecat în vacanță cu Gina Pistol și pentru că a vrut să lase totul în urmă, acesta le-a dat colegilor din echipa sa muzicală accesul la toate conturile lui.

Smiley a avut parte de o surpriză în timp ce se afla în vacanță cu Gina Pistol

Astfel, Smiley a luat o pauză de la tot ce înseamnă rețelele sociale, dar când va reveni în țară va avea parte de o surpriză.

ADVERTISEMENT

Echipa lui de la Hahaha Production a vrut să îl surprindă pe cântăreț și să „își facă de cap” în timp ce Smiley a mers într-o vacanță romantică doar cu Gina Pistol.

Colegii lui Smiley au spus că s-au lăsat purtați de vânt și au luat o decizie importantă, care l-ar putea supăra pe cântăreț. Pe scurt, ceea ce au făcut a fost să lanseze o nouă piesă semnată de cântăreț, dar în lipsa acestuia.

ADVERTISEMENT

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău.

Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea”, au informat colegii lui Smiley de la casa de producție.

ADVERTISEMENT

Colegii lui Smiley se tem că surpriza l-ar putea supăra pe artist

Dacă despre reacția oamenilor colegii lui Smiley erau destul de entuziasmați, în ceea ce îl privește pe artistul în sine, aceștia sunt cam reticenți pentru că iau în considerare faptul că Smiley s-ar putea supăra pe ei având în vedere că au lansat o piesă fără el.

„Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță.

ADVERTISEMENT

Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley.

Piesa lui Smiley se numește „Colecționara” și în videoclipul ei apare Cesima Nechifor, una dintre concurentele de la „Românii au talent” din 2018 care a primit și Golden Buzz.

ADVERTISEMENT