Life

Pe cine susține Smiley la Survivor România? “E foarte bun, ține cu echipa și spune verde în față ce gândește”

Smiley a făcut dezvăluiri despre viața de familie, prima vacanță în trei alături de micuța Josephine, dar a vorbit și despre fostul său coleg de trupă, CRBL, concurent la Survivor România.
01.02.2022 | 16:43
Pe cine sustine Smiley la Survivor Romania E foarte bun tine cu echipa si spune verde in fata ce gandeste
Smiley îl susține pe CRBL la Survivor România 2022. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Smiley a fost invitat, marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit ce s-a mai întâmplat în viața sa în ultima perioadă. Artistul a oferit mai multe detalii despre noul sezon Românii au talent, care stă să înceapă, dar și despre viața în trei.

Micuța Josephine împlinește curând un an și i-a însoțit pe părinții săi în prima ei vacanță exotică, pe Insulele Seychelles.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul  a dezvăluit pe cine susține la Survivor România 2022.

Smiley și Gina Pistol, un an de când au devenit părinți

De aproape un an, Smiley și Gina și-au întregit familia. Pe 9 martie 2021 a venit pe lume micuța Josephine, iar artistul este topit după fiica sa.

Smiley a povestit cu bucurie despre viața în trei, mai ales că, de curând, au fost împreună într-o vacanță exotică, pe Insulele Seychelles.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că Josephine este un copil foarte cuminte, dar, în același timp, extrem de activ. Micuța a fost destul de liniștită pe parcursul celor aproape 5 ore de zbor.

„Noi am sărbătorit în fiecare lună, că așa se face în primul an. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acuma îi crește și al doilea dinte de sus.

ADVERTISEMENT

Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost superi cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe.”, a dezvăluit Smiley.

“Avem o bonă cu care ne înțelegem foarte bine”

În ceea ce privește un al doilea copil, cântărețul  a declarat că atât el, cât și Gina Pistol, care urmează să înceapă filmările pentru emisiuni, vor să se axeze pe alte lucruri și să vadă ce le rezervă viitorul.

ADVERTISEMENT

 „Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.”, a adăugat artistul.

Sezonul 12 Românii au talent, văzut prin ochii lui Smiley

Pe 4 februarie se dă startul unui nou sezon Românii au talent. Acesta vine cu schimbări la masa juriului, după ce Alexandra Dinu și Florin Călinescu au părăsit emisiunea, telespectatorii îi vor vedea în rolurile de jurați pe Mihai Bobonete și Mihai Bucur.

Smiley se declară încântat de noul sezon al concursului. Artistul a dezvăluit că s-a distrat foarte mult la filmări, alături de noii colegi. De asemenea, jurații au fost surprinși, ca de fiecare dată, de românii talentați care au ajuns în fața lor.

„Am trăit aceasta experiență, ca pentru prima oară, în al 12-lea sezon, prin ochii lor. A fost o atmosferă foarte frumoasă, mai ales că cei doi sunt fani Românii au talent de când a început. E un sezon super mișto. Noi ne-am distrat foarte tare, am fost foarte entuziasmați de tot ce am văzut. 

Generațiile de copii care vin acum sunt fantastici, eu sunt fascinați de cât de talentați și cât de dedicați sunt. Și sunt mulți care s-au pregătit special pentru Românii au talent, de când s-au născut ei.”, a povestit iubitul Ginei Pistol

Pe cine susține Smiley la Survivor România 2022?

Smiley a dezvăluit că îl susține pe CRBL, fostul său coleg de trupă, la Survivor România 2022. Fost coleg de trupă cu CRBL, Smiley este de părere că Faimosul este un concurent cu mult potențial, care are mari șanse să ajungă în finală.

„Este evident că sunt unul dintre oamenii care îl cunosc foarte bine pe CRBL. Eu cred că el e foarte bun pentru această emisiune. Dacă nu cedează fizic, poate ajunge departe. Eu am văzut că el e foarte priceput la jocurile astea, găsește tot felul de soluții. 

E un om care ține cu echipa, dar care spune verde în față ce gândește. El spun tot ce nu-i convine și dacă nu-i place de cineva, nu poate să ascundă. Cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe în emisiunea asta.”, a declarat Smiley.

ADVERTISEMENT