Life

Smiley, tot mai sincer despre relația cu Gina Pistol. Ce o vede făcând după naștere

16.02.2021 | 17:38
Smiley tot mai sincer despre relatia cu Gina Pistol Ce o vede facand dupa nastere
ADVERTISEMENT

Smiley este tot mai sincer și deschis în ceea ce privește relația pe care o are de mai bine de patru ani cu Gina Pistol. Artistul a mărturisit recent ce crede că va face frumoasa blondină prima oară după ce va naște. 

Cântărețul a asociat numărul unor concurenți de la „Românii au talent”, din ediția de luni, 15 februarie, cu activitatea pe care ar putea să o facă iubita sa după ce va aduce pe lume primul copil al cuplului. Vedeta crede că moderatoarea de la „Chefi la cuțite” se va apuca serios de sport.

ADVERTISEMENT

Și nu orice sport am putea spune, ci mersul pe bicicletă, Smiley dezvăluind că are deja acasă o biclă. Dezvăluirea a fost făcută în contextul show-ului de talent de la Pro TV, dar și prin prisma faptului că Gina Pistol a renunțat definitiv la sport în ultimele luni.

Smiley, referință la iubita sa. Ce spune cântărețul despre Gina Pistol

„Bă, am și eu o bicicletă acasă. Parcă o și văd pe Gina…”, a spus Smiley, în cadrul ultimei ediții „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Să vezi câte scutece o să pui la uscat pe bicicletă”, a fost replica juratului și actorului Florin Călinescu, la remarca colegului său.

„Da, exact”, a mai adăugat prezentatorul de la Pro TV, care l-a înlocuit la masa juriului pe Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a pus de-a lungul anilor foarte mare preț pe siluetă, motiv pentru care făcea sport foarte des. Gazda show-ului culinar „Chefi la cuțite” obișnuia să facă și câte două antrenamente pe zi, alimentația fiind și ea foarte importantă.

De când a aflat că este însărcinată pentru prima oară, blondina a pus sportul pe ultimul loc, fiind mult mai atentă la sarcina, care a venit ca o minune în viața ei. Vedeta nu a ținut cont de nimic de când a descoperit că va fi mamă și a luat câteva kilograme bune în plus.

ADVERTISEMENT

La un moment dat blondina spunea că se simte tot mai grea și că obosește chiar și dacă urcă câteva trepte. Gina Pistol a luat peste 15 kilograme, lucru pe care încearcă să-l ascundă cu haine largi sau prin imagini care nu expun acest lucru prea mult.

ADVERTISEMENT