Life

Smiley, tras pe dreapta de Brigada Rutieră. Pentru ce a primit o amendă de 580 de lei

19.08.2020 | 16:14
Smiley tras pe dreapta de Brigada Rutiera Pentru ce a primit o amenda de 580 de lei
ADVERTISEMENT

Cântărețul Smiley a fost oprit în trafic de polițiști, după ce a condus cu viteză pe Autostrada Soarelui. Artistul a primit o amendă de 580 de lei pentru nerespectarea regulilor din trafic.

Smiley, amendat pentru viteză pe Autostrada Soarelui

Andrei Maria, pe numele din buletin, a condus cu 153 de kilometri la oră, iar în mașina cu care gonea pe șosea se afla și iubita lui, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Muzicianul și prezentatorul show-ului „Românii au talent” le-a declarat ziariștilor prezenți la stația de taxare Fetești că pleacă în concediu la mare.

Mai mulți șoferi au fost opriți în trafic din această dimineață pe Autostrada Soarelui, unii pentru viteză, iar alții pentru efectuarea testelor anti-alcool și anti-drog, la întâmplare, potrivit ziare.com.

ADVERTISEMENT

Printre cei 25 de șoferi care au condus cu viteză prea mare și au fost amendați s-a numărat și Andrei.

Gina Pistol ar fi însărcinată în câteva săptămâni, potrivit surselor ciao.ro

Cântărețul a mers la mare, cel mai probabil să celebreze vestea care i-a bucurat nespus de mult sufletul, aceea că va deveni tată.

ADVERTISEMENT

Partenera cântărețului este însărcinată pentru prima oară, iar știrea i-a bucurat nespus și pe fanii celor două vedete.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

ADVERTISEMENT

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat surse apropiate celor doi pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT