Life

Smiley, un mic Goe în familie? Imagine cu cele mai importante femei din copilăria sa

09.03.2021 | 11:50
Smiley un mic Goe in familie Imagine cu cele mai importante femei din copilaria sa
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol se pregătesc intens să devină părinți, iar marele moment poate să vină în orice clipă. Vedetele vor avea o fetiță, pe care frumoasa prezentatoare Asia Express o va aduce pe lume zilele acestea și, pentru că este o perioadă emoționantă atât pentru ei, cât și pentru familiile lor, artistul a publicat o imagine de colecție cu femeile care i-au marcat existența.

Smiley va deveni tătic de fetiță cât de curând, partenera acestuia de viață, Gina Pistol, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta de la Antena 1 urmează să aducă pe lume primul ei copil, iar acest moment este unul așteptat cu sufletul la gură de către cei doi.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu ocazia zilei de 8 Martie, prezentatorul de la Românii au Talent a dorit să nu își scape iubita din ochi. Motiv pentru care, odată ce a intrat în ultimul trimestru al sarcinii, Gina Pistol l-a însoțit peste tot pe cântăreț. Fie că a fost vorba de filmări sau doar drumuri scurte, aceasta a putut fi observată alături de Smiley.

Smiley, imagine de colecție alături de femeile din viața lui

Tot cu ocazia specială a zilei dedicate tuturor femeilor, 8 Martie, Smiley le-a mai făcut fanilor săi o mare surpriză. Pe contul oficial de Instagram, solistul a postat o fotografie foarte inedită, în care și-a făcut apariția alături de cele mai importante femei din viața lui.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în respectiva imagine, cântărețul apare împreună cu bunica lui, mama, dar și mătușa lui preferată. Un cadru ce i-ar putea face pe mulți să se întrebe dacă Smiley nu este cumva ca un mic “domnul Goe” în familia lui.

Pe numele său real Tiberiu Andrei Maria, cântărețul ar putea fi comparat cu celebrul personajul din povestea lui I.L. Caragiale, deoarece alături i-au stat și “mam’mare, mămiţica şi tanti Miţa”.

ADVERTISEMENT

“Cu femeile care m-au crescut. La mulți ani!”, a fost și mesajul publicat de Smiley.

Colegul de emisiune a lui Pavel Bartoș pare să aibă programul foarte plin în aceste zile. Mai este cunoscut faptul că, până ca Gina Pistol să rămână însărcinată, în familia lui Smiley s-au născut doar băieți. Artistul orginar din Pitești mai are și un frate, cu care a lucrat încă de la înființarea casei sale de producție.

Smiley, un mic Goe în familie Imagine cu cele mai importante femei din copilăria sa
Smiley le-a arătat fanilor o poză emoționantă cu familia lui (sursă foto: Instagram)

“Datorită părinților sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, povestea Smiley, despre familia lui, într-un interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT