Fotbal international

SMS-ul primit de Jose Mourinho de la conducerea clubului Manchester United

07.10.2018 | 15:01
SMSul primit de Jose Mourinho de la conducerea clubului Manchester United
ADVERTISEMENT

Manchester United a obținut o victorie dramatică împotriva lui Newcastle, scor 3-2, după ce „coțofenele” au condus cu 2-0 pe Old Trafford. Mourinho a fost salvat de schimbările sale inspirate, dar și de Alexis Sanchez, jucător cu care se află în conflict de luni bune.

Înainte de meci, ziarele din Anglia au scris că Mourinho ar fi urmat să fie demis indiferent de rezultatul acestui meci.

ADVERTISEMENT

SMS-ul primit de Jose Mourinho de la conducerea clubului

Victoria a reprezentat momentul oportun pentru Mourinho să iasă la atac. Portughezul a declarat: „Cei care citesc ziarele, care stau pe social media, se gândeau că acum voi fi demis. Și eu aș fi fost convins de asta, dacă nu primeam un SMS de la conducerea clubului meu, pe care nu îl voi citi însă pentru a naște noi sepculații”.

Mourinho s-a enervat la conferința de presă post-meci, când un jurnalist l-a întrebat ce le-a spus la pauză jucătorilor săi: „Cred că o să știi ce le-am spus, chiar dacă nu îți voi spune. O să știi tot. Ce le-am spus, ce nu le-am spus. Vei da niște telefoane și vei afla și ce le-am spus la pauză. Se vorbește prea mult. Ați pus la îndoială onestitatea și profesionalismul jucătorilor”

ADVERTISEMENT

Manchester United se află abia pe locul 8 după 8 etape, strângd 13 puncte. „Diavolii” au pierdut deja de trei ori în campionat și au fost scoși din Cupa Ligii de modesta Derby County după un eșec venit la penalty-uri pe teren propriu.

United stă bine în Liga Campionilor, acolo unde a strâns patru puncte din confruntările cu Yougn Boys și cu Valencia. Pentru Mourinho urmează o partidă foarte dificilă, pe Stamford Bridge, cu Chelsea, echipa alături de care a cunoscut mari succese în trecut.

ADVERTISEMENT

Chelsea joacă excelent în startul acestui sezon și înșiră rezultatele pozitive sub comanda italianului Maurizio Sarri.