Life

Snoop Dogg a fost dat în judecată. O dansatoare l-a acuzat pe rapper că a agresat-o

Snoop Dogg are probleme cu legea. A fost dat în judecată în California de o dansatoare. Femeia susține că vedeta a agresat-o. Rapperul nu a făcut niciun comentariu.
12.02.2022 | 22:10
Snoop Dogg a fost dat in judecata O dansatoare la acuzat pe rapper ca a agresato
ADVERTISEMENT

Snoop Dogg s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaș cu doar 3 zile înainte de finala Super Bowl unde urmează să cânte.

O dansatoare îl acuză de agresiune sexuală și l-a dat în judecată în California.

Deocamdată, vedeta nu a făcut nicio declarație oficială.

Snoop Dogg a fost dat în judecată. O dansatoare l-a acuzat pe rapper că a agresat-o

Snoop Dogg are probleme cu legea. O femeie îl acuză că ar fi agresat-o sexual în anul 2013. Potrivit cunoscutei reviste Rolling Stone, femeia ar fi acceptat să meargă la un studio în care artistul filma un serial, Snoop Dogg’s Double G News Network. Aceasta a crezut că o întâlnire cu starul ar putea să o ajute în carieră.

ADVERTISEMENT

Femeia susține că a mers la baie, iar Snoop Dogg a intrat peste ea, a încuiat ușa și a agresat-o sexual. Văzând că aceasta nu dorește să întrețină raporturi sexuale, cântărețul a lăsat-o în pace după câteva minute. Mai mult, tânăra a declarat că a fost agresată apoi și de un angajat al cântărețului.

Deocamdată, numele femeii nu a fost făcut public, dar se știe că este actriță, model și dansatoare.

ADVERTISEMENT

“Reclamanta s-a gândit la siguranța locului de muncă în cazul în care îl nemulțumea pe inculpatul Snoop Dogg. S-a simțit presată de acesta din cauza dominației sale și a puterii sale asupra ei, inclusiv a capacității de a o angaja și concedia și de a se asigura că nu va mai fi angajată niciodată în industria lui”, se arată în plângere.

Se pare că părțile au încercat să rezolve totul prin mediere, dar nu au ajuns la nicio înțelegere. Deocamdată, nici artistul, dar nici reprezentanții săi nu au făcut niciun comentariu.

ADVERTISEMENT

Totuși, cu două zile în urmă, acesta a postat un mesaj subtil pe Instagram.

“A început sezonul căutătoarelor de aur, aveți grijă…țineți garda sus. Iar cercul de oameni restrâns”, a scris cântărețul.

Snoop Dogg cântă în pauza finalei Super Bowl

Finala Super Bowl este unul dintre cele mai așteptate evenimente din SUA, dar și cel mai urmărit. Aceasta va avea loc pe data de 13 februarie, iar Snoop Dogg va cânta în pauză. Este al 56-lea Super Bowl și va avea loc în California între echipele bengali și Rams.

ADVERTISEMENT