News

Soacra femeii care s-a sinucis în Timișoara alături de copii: ”Putem fi și noi în pericol”

Soacra femeii care s-a sinucis în Timișoara alături de cei doi copii ai săi a vorbit despre Iuliana, explicând că nimeni nu știa de problemele pe care le avea tânăra.
14.05.2022 | 17:48
Soacra femeii care sa sinucis in Timisoara alaturi de copii Putem fi si noi in pericol
Soacra Iulianei, mama care s-a sinucis în TImișoara, a vorbit despre problemele tinerei / Foto: Facebook, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum două săptămâni, Iuliana, o tânără din Timișoara a făcut un gest care a îngrozit orașul de pe Bega. Femeia s-a sinucis, sărind de pe bloc, alături de cei doi copii mici pe care îi avea, cu doar câteva zile înainte de a se recăsători cu tatăl micuților. Acum, soacra ei a vorbit despre problemele Iulianei.

Soacra femeii care s-a sinucis în Timișoara alături de copii: ”Vrem să știm ce a declanșat această nebunie”

Într-o intervenție la Antena 3, soacra Iulianei, femeia care s-a sinucis în Timișoara, sărind de pe bloc, alături de cei doi copii ai săi, a vorbit despre problemele pe care le avea tânăra. Și, chiar dacă au ieșit la iveală informații cu privire la internarea femeii la Clinica de Psihiatrie din orașul de pe Bega, soacra Iulianei susține că nu știa nimic despre problemele acesteia.

ADVERTISEMENT

”Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări. Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital.

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei. Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat”, a spus, pentru sursa citată, soacra Iulianei.

ADVERTISEMENT

Iuliana, femeia care s-a sinucis în Timișoara, a fost internată la psihiatrie

Iuliana, mama sinucigașă din Timișoara a fost internată timp de două zile, la Clinica de Psihiatrie din Timișoara, iar apoi s-a aruncat de pe un bloc alături de copiii ei. ”Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut.

Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii. Nu eu am stat cu copiii cât a fost la spital”, a declarat soacra Iulianei, Erzsebet Darcz, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute până acum, Iuliana a fost diagnosticată de medicii de la Timișoara cu depresie ușoară, cu simptome maniacale și delirante.

Femeia s-a sinucis cu două zile înainte de a se recăsători cu fostul soț

Iuliana urma să se recăsătorească cu bărbatul alături de care a făcut doi copii și de care divorțase pentru a avea o altă relație. Bărbatul, plecat în Austria să muncească, a aflat cu groază ce s-a întâmplat cu partenera lui de viață și cu cei doi copii ai lor. În ziua înmormântării, el a publicat un mesaj sfâșietor dedicat femeii care s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei.

ADVERTISEMENT

Familiei mele. Iulia a fost un om minunat, o mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabile, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună”, a notat bărbatul.

Iuliana și-a luat viața în ziua de 3 mai 2022. Ea s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, alături de cei doi copii ai ei, o fetiță și un băiețel. Dacă mama și băiețelul au murit pe loc, fetița a supraviețuit inițial căderii, dar, din păcate, echipajele ajunse de urgență la locul tragediei nu au putut să îi salveze viața.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS