Life

Soacra lui Adrian Mutu a făcut senzație la plajă. Cum arată mama Sandrei Bachici la 51 de ani, în costum de baie

27.07.2020 | 17:16
Soacra lui Adrian Mutu a facut senzatie la plaja Cum arata mama Sandrei Bachici la 51 de ani in costum de baie
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are o soție frumoasă, pe Sandra Bachici, însă aceasta a moștenit frumusețea mamei sale, Mariana Bachici, care arată de senzație la 51 de ani.

Cu un trup tras ca prin inel, soacra lui Mutu a făcut spectacol la plajă.

Mama Sandrei Bachici a îmbrăcat un costum de baie menit să atragă privirile, însă a purtat un halat transparent pentru a păstra un aer de decență.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are o soacră model

Sandra Bachiciare o mamă de toată frumusețea, iar cele două sunt foarte bune prietene. Mariana Bachici locuiește în Timișoara, însă de când a venit pe lume Tiago vine foarte des în București pentru a avea grijă de nepot.

De altfel, soacra lui Mutu a vândut chiar și un apartament din orașul de pe Bega pentru a cumpăra un imobil în București, ca să fie aproape de fiica, ginerele și nepotul ei, Tiago.

ADVERTISEMENT

Mariana Bachici mai are un copil, un băiat, însă care încă nu i-a dăruit nepoți și care locuiește în Cluj, departe de showbiz.

Mariana Bachici este o femeie dotată din punct de vedere estetic de la Mama Natură și la vârsta ei nu are nevoie de intervenții chirurgicale sau estetice de niciun fel.

ADVERTISEMENT

Nici soția lui Adrian Mutu nu este mai prejos. Deși au trecut trei ani de când a devenit mamă pentru prima dată, Sandra Mutu arată senzațional. Ea apare la piscină, alături de fiul ei, Tiago.

View this post on Instagram

#summerlovers 🌞❤️❤️❤️

A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu) on

Cel mai bun marcator din istoria Naționalei României

Mutu a dat gol după gol pe plan amoros, însă briliantul a făcut performanțe și profesional la nivelul lui Gică Hagi. Adrian Mutu a jucat pe postul de atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Mutu și-a început cariera la F.C. Argeș, însă a jucat pentru cele mai bune echipe de fotbal din lume, precum Inter Milano, Chelsea Londra, Juventos Torino, Fiorentina.

ADVERTISEMENT
Tags: