News

Soacra Oanei Zăvoranu a murit la doar 47 de ani! Cum se înțelege bruneta cu socrul ei

01.04.2019 | 18:51
Oana Zăvoranu a avut o relație perfectă cu soacra sa, care a murit la doar 47 de ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se iubesc și se înțeleg de minune, iar bruneta avea o relație foarte bună și cu soacra sa, care, din păcate, a decedat. Multă lume s-a întrebat cum se înțelege aceasta cu socrul, iar vedeta a dezvăluit acum ce relație are cu tatăl soțului ei.

Oana Zăvoranu era foarte atașată de soacra sa

Oana Zăvoranu era foarte apropiată de mama lui Alex Ashraf. Din nefericire, femeia a murit la doar 47 de ani, din cauza cancerului. Fosta iubită a lui Pepe a ținut secret multă vreme decesul soacrei sale, despre care a spus că a fost o femeie minunată. Moartea acesteia a fost unul dintre motivele pentru care Oana și-a deschis o clinică medicală.

Recent, unul dintre prietenii virtuali ai Oanei a întrebat-o, pe o rețea de socializare, cum se înțelege cu socrii săi. Ea a dezvăluit că mama lui Alex Ashraf a fost o soacră perfectă și că are o relație foarte bună cu socrul său, care o iubește ca pe propriul copil.

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf și este apreciată de familia soțului său

Ce spune Oana Zăvoranu despre tatăl lui Alex Ashraf

 „Mama lui Alex a murit, dar era cea mai bună soacră posibilă, o femeie minunată. Acum suntem zilnic cu tatăl lui Alex, care mă iubeşte ca pe fata pe care nu a avut-o. Este foarte mândru de mine şi îl iubesc tare mult”, a răspuns Oana.

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu au făcut nunta religioasă în toamna lui 2017. Nași le-au fost Silviu și Mihaela Prigoană, iar bruneta a purtat o rochie de mireasă roșie. Evenimentul a fost unul discret, desfășurat departe de ochii curioșilor, la care au avut acces doar cei apropiați.

Oana și Alex nu au copii, dar în urmă cu ceva vreme, aceasta spusese că dorește să apeleze la o mamă surogat pentru a-i purta copilul și era dispusă să ofere o sumă frumoasă pentru cea care îi corespundea cerințelor. În România, nu există, însă, cadru legal pentru o astfel de procedură, iar ideea a fost abandonată. Recent, Zăvoranca a spus că încă “nu este momentul” pentru a face un copil.