News

Șoarece filmat într-un hipermarket din Cluj în timp ce mânca ciocolată! Ce spun reprezentanții magazinului

Un șoarece a fost filmat într-un hipermarket din Cluj în timp ce mânca ciocolată direct de pe raft
03.07.2021 | 22:26
Soarece filmat intrun hipermarket din Cluj in timp ce manca ciocolata Ce spun reprezentantii magazinului
ADVERTISEMENT

Mai exat, rozătoarea a fost filmată la Auchan Cluj, în Iulius Mall Cluj. Chiar un client a fost cel care a sesizat animalul și care a înregistrat „minunăția”.

Omul spune că a ieșit în oraș pentru a-și face cumpărăturile cu familia. Nu s-au terminat prea bine. Culmea, angajații magazinului nici nu s-au sinchisit când au auzit de problemă.

ADVERTISEMENT

Șoarece filmat la Auchan Cluj în timp ce mânca ciocolată!

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a explicat bărbatul pentru știridecluj.ro

Dacă în primă fază angajații nu au reacționat, reprezentanții Auchan au ținut să transmită că este vorba despre un incident izolat.

ADVERTISEMENT

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact.

ADVERTISEMENT

Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

 Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021.

ADVERTISEMENT

În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

Vă readucem aminte că de curând un bucureștean aflat la cumpărături a văzut în vitrina produselor de panificație doi șobolani, care se hrăneau fără să se sperie de apariția oamenilor.

“Şobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţioneaza conflictul cu ei.

Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la ţară ca să ne arate ei ca lupta cu “mafia”?”, a scris Adrian Moraru, consilier general al Municipiului Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT