Life

Soarele este în zodia Capricorn. De ce belele scăpăm și ce provocări ne aduc astrele

21.12.2020 | 16:20
Soarele este in zodia Capricorn De ce belele scapam si ce provocari ne aduc astrele
ADVERTISEMENT

Soarele a intrat astăzi, 21 decembrie, în zodia Capricorn, iar efectele acestui fenomen astrologic vor fi resimțite începând cu data de 22 decembrie. Multe zodii se vor simți ușurate, căci se rezolvă multe probleme, în special de natură financiară.

Intrarea Soarelui în Capricorn pică în același moment cu conjuncția dintre Jupiter și Saturn. Avem, practic, doi mari benefici ai astrologiei pe harta cerului: Jupiter și astrul care ne luminează zilele.

ADVERTISEMENT

Zodiile care au avut probleme cu banii ori nu au știut să comunice cum trebuie lipsa lor își vor rezolva aceste probleme începând cu data de 22 decembrie.

Soarele în zodia Capricorn: cine e avantajat, cine e dezavantajat

Berbecii au în față oportunități noi din punct de vedere profesional, iar mulți dintre Berbecii tineri ar putea să înceapă un nou proiect profesional.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși la treabă, vor nu vor, iar Soarele din Capricorn le aduce energia și inspirația de care au nevoie în această perioadă stresantă.

Gemenii sunt surprinși să descopere anumite adevăruri despre persoane pe care le aveau pe un piedestal.

ADVERTISEMENT

Racii sunt ceva mai liniștiți, însă în continuare supărați pe viață și pe soartă. Totuși, starea negativă se mai atenuează.

Peștii se lovesc de greșelile trecutului

Leii au parte de provocări din punct de vedere amoros și sunt dispuși să încerce tot felul de lucruri noi în dragoste.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt influențate pozitiv de mișcarea astrologică a momentului și devin mai încrezătoare și mult mai stăpâne pe sine, nu că nu ar fi fost deja.

Balanțele și Scorpionii au karma norocului pentru 3 zile (de pe 22 decembrie până pe 24 decembrie seara) și trebuie să se urce în trenul care sosește acum în viața lor.

Săgetătorii se bucură de prezența celor dragi și sunt extrem de fericiți să vadă că lumea îi iubește.

Capricornii au o perioadă plină de surprize plăcute din toate punctele de vedere. Sunt vedetele acestui sezon, fără doar și poate.

Vărsătorii sunt într-o etapă a transformărilor din toate punctele de vedere și au în față oportunități inedite pentru a ieși în evidență.

Peștii sunt ușor debusolați și sunt puși în fața faptului împlinit. Trebuie să își ceară iertare pentru anumite evenimente ale trecutului.

 

ADVERTISEMENT