Life

Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie 2022. Vești bune pentru trei zodii

Cu soarele în Balanță, din 23 septembrie vin vești extraordinare pentru mai multe semne zodiacale. Te numeri printre ele?
12.09.2022 | 13:17
Soarele intra in Balanta pe 23 septembrie 2022 Vesti bune pentru trei zodii
Soarele intră în Balanță pe 23 septembrie 2022. Foto: mypandit.com
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Balanță pe 23 septembrie 2022, zi care vine cu câteva vești bune pentru unii nativi. Evenimentul astrologic își va pune amprenta asupra carierei, în special în cazul Berbecilor, Balanțelor și Săgetătorilor.

Soarele în zodia Balanță din 23 septembrie 2022

Berbecii câștigă o serie de pariuri profesionale și se fac remarcați încă din primele orei ale zilei. Își iau avânt și fac progrese considerabile, stârnind chiar invidia celor din jur.

ADVERTISEMENT

Taurii își revin pe plan amoros, însă trebuie să fie mai atenți la persoanele cu care interacționează la locul de muncă. Se pot trezi cu tot felul de pretenții. Ei fac față oricărei sarcini, doar că s-ar putea să simtă nevoia să fie mai relaxați, să mai facă niște pauze de la muncitul la foc automat.

Gemenii duc niște negocieri importante în urma cărora se pot alege cu bani frumoși. Au harul de a comunica ce își doresc și sunt destul de convingători, indiferent de greutatea interlocutorului.

ADVERTISEMENT

Racii primesc niște vești bune chiar în zorii zilei de 23 septembrie. Unii dintre ei se pot muta în casă nouă, alții își schimbă mașina.

Leii au curajul să mai spună și nu, mai ales că unele persoane nu le-au dovedit că merită să-și pună bazele în ele. Fecioarele au tot felul de mofturi, doar că stau prost la capitolul financiar. Cum se zice în popor, ar fi bine să-și pună pofta-n cui nițel!

ADVERTISEMENT

Vărsătorii, examen în dragoste

Balanțele au de câștigat de pe urma tranzitului Soarelui. Viața li se luminează brusc. Găsesc soluții la cele mai spinoase probleme. Refac anumite legături pe care le credeau rupte definitiv. E o perioadă benefică.

Scorpionii alunecă pe o pantă a nedumeririlor și pun la îndoială tot ce văd și aud. Pot fi ușor paranoici în legătură cu intențiile cuiva care vrea să se apropie de ei.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii fac niște schimbări majore profesional vorbind. Au de-a face cu persoane noi, cu oameni de la care pot învăța multe. Capricornii sunt dornici să aplice tot ce au învățat, doar că parcă li s-a dus energia.

Vărsătorii dau niște examene importante în iubire. Trebuie să demonstreze fidelitatea față de partenerul de viață. Peștii, pe de altă parte, fac descoperiri neplăcute în legătură cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT