Life

Soarele intră în Săgetător pe 21 noiembrie. Racii și Scorpionii au de suferit

17.11.2020 | 16:38
Soarele intra in Sagetator pe 21 noiembrie Racii si Scorpionii au de suferit
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Săgetător pe 21 noiembrie și va produce schimbări extrem de importante pentru fiecare zodie. Acest fenomen astrologic îi va bulversa nițel pe Raci și Scorpioni.

Pentru Săgetători urmează o perioadă de liniște, de așezare pe toate planurile, căci Soarele le luminează calea și le aduce motive de bucurie după atâta încercări.

ADVERTISEMENT

Berbecii și Taurii vor avea câteva ore de meditație asupra vieții lor, a ceea ce au de făcut pentru a le fi bine în viitor, în ziua de 21 noiembrie.

Soarele intră în Săgetător pe 21 noiembrie, iar efectele vor fi uriașe

Pentru Gemeni, fenomenul astrologic vine cu câteva vești bune din punct de vedere financiar. Vor cunoaște câteva lucruri importante, vor intra în posesia unor informații cu ajutorul cărora vor putea face bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Racii și Scorpionii, în schimb, au parte de probleme în viața de cuplu, dar și în sectorul comunicării, mai ales cu persoanele din familie, fie că sunt părinți, frați, verișori sau copii.

Leii nu sunt în cea mai bună formă a lor, dar vor da dovadă de mai multă înțelepciune căci de acum vor alege cu creierul, nu cu inima.

ADVERTISEMENT

Fecioarele nu sunt afectate deloc de acest eveniment, dar nici nu se poate spune că sunt în vreun fel avantajate. Lucrurile decurg la fel ca până acum și pentru Balanțe.

Peștii, în degringoladă

Capricornii vor avea parte de câteva revelații extrem de interesante despre anumite persoane pe care aveau impresia că le-au cunoscut foarte bine.

ADVERTISEMENT

Viața e plină de surprize, iar în continuare lucrurile se vor schimba pentru acești nativi de pământ.

Vărsătorii au parte de câteva momente frumoase din punct de vedere amoros. Soarele le aduce o iubire nouă, iar celor care se află deja într-o relație le va întări parteneriatul.

Peștii se gândesc foarte serios să ia o decizie care s-ar putea să afecteze întreaga familie. Sunt cu ochii în patru, dar își vor da seama că nu vor avea de ales. Lucrurile iau o turnură neașteptată mai ales pentru Peștii tineri.

 

ADVERTISEMENT