Life

Soarele intră în Scorpion pe 22 octombrie. Răsturnări de situație în viețile a trei zodii

18.10.2020 | 17:10
Soarele intră în Scorpion pe 22 octombrie. Răsturnări de situație în viețile a trei zodii
Soarele intră în Scorpion din 22 octombrie 2020. Foto: spiritualforums.com
ADVERTISEMENT

Soarele intră în Scorpion pe 22 octombrie, moment din care lucrurile se vor schimba radical pentru cel puțin trei zodii. Apar oportunități noi, dar și câteva dușuri reci pentru nativii care au stat în amorțeală până acum.

Soarele intră în Scorpion din 22 octombrie 2020: cum sunt afectate zodiile

Acest eveniment astrologic va crea o serie de schimbări mai ales din punct de vedere sentimental. Scorpionii vor lua decizii care le vor aduce liniște sufletească, în timp ce Racii, Balanțele și Gemenii vor avea parte de momente dificile.

ADVERTISEMENT

Să începem cu Scorpionii, cei care vor fi pătrunși de razele Soarelui începând cu data de 22 octombrie. Pentru ei urmează o perioadă extrem de benefică din multe puncte de vedere.

În primul rând, vor avea ocazia reală să cadă la pace cu persoanele cu care au fost într-un permanent conflict în ultimele luni. În al doilea rând, Scorpionii nemilțumiți de poziția lor socială ori de veniturile dobândite vor putea să facă un salt calitativ în existența lor.

ADVERTISEMENT

Cât despre cele trei zodii pentru care Soarele vine cu mici probleme se pot spune multe, însă încercăm să dezvăluim esențialul.

Fecioarele meditează

Atât Gemenii, Racii cât și Balanțele își vor da seama că au aceeași problemă: își pun încrederea în cine nu trebuie. Vor fi puși în situații destul de complicate și vor trăi adevărate tsunami-uri sentimentale.

Berbecii se vor concentra mai mult asupra carierei, iar Soarele îi va ajuta mult în acest sens, lucru valabil și pentru Tauri, care sunt din ce în ce mai eficienți și vor fi răsplătiți pentru asta.

ADVERTISEMENT

Leii duc în continuare tot felul de mici războaie ideologice cu anumiți apropiați, iar Fecioarele sunt într-un silenzio stampa gândindu-se la tot felul de decizii pe care ar trebui să le ia cât mai repede.

Săgetătorii fac pace cu ei înșiși, iar asta e singura lor nevoie momentan, în timp ce Capricornii și Peștii vor intra în cornul abundenței, căci urmează o perioadă extrem de propice din punct de vedere financiar.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri