Life

Soarele intră în Vărsător pe 19 ianuarie 2021. Schimbări importante pentru toate zodiile

14.01.2021 | 13:41
Soarele intra in Varsator pe 19 ianuarie 2021 Schimbari importante pentru toate zodiile
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Vărsător pe 19 ianuarie 2021, un moment prielnic pentru foarte mulți nativi care vor să facă schimbări mai ales din punct de vedere profesional.

Tranzitul Soarelui pe segmentul ceresc al Vărsătorului aduce mai multă lumină, inspirație și determinare mai ales pentru oamenii originali, pentru cei care sunt puși pe descoperit, pe găsit soluții alternative la probleme și pe revoluții din punct de vedere artistic.

ADVERTISEMENT

Berbecii se vor simți ceva mai stăpâni pe sine din seara zilei de 19 ianuarie și vor fi mai ambițioși și mai muncitori. Își vor face planuri minuțioase în primul rând pentru a nu-i dezamăgi pe cei care și-au pus baza în ei.

Soarele intră în Vărsător pe 19 ianuarie, iar efectele sunt foarte bune pentru mulți

Taurii se reorganizează și ei și sunt presați de timp, mai ales în prima parte a săptămânii care urmează, atunci când se produce acest tranzit.

ADVERTISEMENT

Gemenii află răspunsurile la o serie de întrebări de natură mistică pe care și le-au tot pus de-a lungul anilor, însă aceste răspunsur ar putea să îi încurce și mai mult, căci orice răspuns naște următoarea întrebare. Sunt puși pe studiat, pe cercetat, pe descoperit chestii interesante și asta le dă vitalitatea de care aveau nevoie.

Racii vor avea parte de momente de foc în preajma tranzitului Soarelui în Vărsător, iar unii dintre ei vor descoperi realități pe care nu și le imaginau. Nu sunt excluse dezamăgirile în dragoste în perioada ce vine!

ADVERTISEMENT

Leii sunt extrem de muncitori și de inventivi, iar Soarele din Vărsător le oferă toate resursele de care au nevoie pentru a-și atinge scopurile, mai ales din punct de vedere profesional.

Fecioarele se afundă și mai mult spre zona mistică, ezoterică decât au făcut-o la finalul anului 2020, atunci când parcă li s-au deschis chakrele și au început să vadă lumea cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Capricornii dau o lovitură financiară

Balanțele pot avea mici probleme financiare, căci Soarele din Vărsător vine cu responsabilitate pe Casa Banilor.

Scorpionii nu sunt în apele lor, dar vor evita pe cât posibil să se mai plângă și vor schimba strategia de comunicare.

Săgetătorii au o perioadă extrem de bună din punct de vedere sentimental. Nu se vor mai simți stânjeniți de prezența partenerului, cu toate cicălelile lui, pe care în mod obișnuit nu le suportă.

Capricornii dau o mare lovitură la capitolul financiar. Sunt cei care primesc vești încurajatoare cu privire la carieră.

Vărsătorii sunt marii beneficiari ai tranzitului. Au atât de mult succes în tot ce își propun încât începe să îi deranjeze asta ori chiar să îi sperie. N-au mai avut așa noroc niciodată.

Peștii redefinesc valorile prieteniei, căci pentru ei anul 2020 a fost cel în care s-a cernut sinceritatea de falsitate, iar de pe 19 ianuarie vor face o serie de schimbări la atitudinea lor față de anumite persoane.

 

ADVERTISEMENT