Life

Soarele intră în zodia Fecioară pe 22 august. Noroc divin pentru mai multe persoane

19.08.2020 | 15:20
Soarele intra in zodia Fecioara pe 22 august Noroc divin pentru mai multe persoane
Soarele intră în Fecioară pe 22 august. Foto: gameshaspeaks.com
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Fecioară pe 22 august, moment care marchează destinele mai multor persoane. Vor avea loc împăcări, răsturnări favorabile de situație pentru cei mai mulți, dar și o serie de situații neprevăzute ce pot fi privite ca lecții de viață, nu ca pedeapsă.

Soarele intră în Fecioară pe 22 august și aduce momente speciale

Trei zodii vor fi sub protecție divină în perioada următoare. Este vorba despre Fecioare, Săgetători și Berbeci.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, tranzitul Soarelui în sectorul lor astral deschide porți noi pentru îmbogățire. Fecioarele mai tinere s-ar putea să își găsească marea dragoste începând cu seara zilei de 22 august. Sunt bine poziționate și din punct de vedere profesional.

Pentru Săgetători apar momente unice, de neuitat, pe care le vor petrece alături de persoane pe care nu le-au mai văzut de ani buni. Unele griji dispar și ar fi indicat să nu se mai agite din orice. Berbecii își găsesc în sfârșit locul în anturajul lor, dar și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt pe cai mari, Vărsătorii devin irascibili

Taurii încep proiecte noi și se pregătesc pentru o etapă în care lucrurile vor căpăta noi valențe. Se redescoperă pe sine într-un mod inedit.

Gemenii trebuie să aibă grijă la cheltuieli, căci pe 22 august pot apărea situații neprevăzute, situații din care pot ieși doar cu multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Racii sunt sfătuiți de astre să lase la o parte amărăciunea care și-a făcut culcuș în sufletul lor și să înceapă să fie mai pozitivi.

Leii duc tot felul de bătălii profesionale și au de câștigat. Sunt în mare formă mai ales cei trecuți peste vârsta de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Balanțele primesc ajutoare noi și se concentrează asupra lucrurilor restante din viața lor.

Scorpionii trebuie să renunțe la orgoliu. Soarele scoate la suprafață cele mai ascunse secrete, iar unele dintre ele le pot afecta imaginea publică.

Capricornii continuă să fie pe cai mari, ba chiar din 22 august se poate spune că vor începe să vadă rezultatele muncii lor istovitoare.

Vărsătorii sunt ceva mai certăreți în dimineața zilei de 22 august. Sunt indispuși din orice și orice ar face ceilalți pentru ei nu e bine.

Peștii trec peste un examen dificil și își dau seama că a meritat efortul, că au fost cu folos compromisurile făcute în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT