ADVERTISEMENT
Life

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2021. Se vindecă treptat răni sufletești

Autor: Dan Suta | 16.02.2021 | 10:37
Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2021. Se vindecă treptat răni sufletești
Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie. Foto: blog.taaraka.com

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2021 și aduce lumină și vindecare în sufletele mai multor nativi. Cei care au avut probleme în relații vor avea parte de o ameliorare a situației din cuplu, iar pentru unii perioada cuprinsă între 18 și 20 februarie, în care se resimt efectele acestui fenomen astrologic, va fi, pe cât de scurtă, pe atât de intensă.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt predispuși la a face ordine chiar cu forța în viața lor, așa că odată cu intrarea Soarelui în Pești am putea remarca la acești nativi o schimbare de atitudine, în sensul că vor deveni mai intransigenți.

Taurii redescoperă anumite valori pe care le considerau pierdute, anumite principii după care s-au ghidat cândva, dar le-au abandonat din cauza mirajului lumii moderne.

ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Pești și produce vindecare spirituală

Gemenii pun piciorul în prag și sunt nevoiți să rezolve problemele celorlalți, mai ales probleme legate de muncă, acele necazuri care îi afectează în primul rând din punct de vedere financiar.

Racii au parte de o perioadă scurte de liniștire sufletească, iar la capitolul comunicare vor sta ceva mai bine față de debutul acestei luni și vor rezolva o serie de probleme.

ADVERTISEMENT

Leii sunt înconjurați de oameni minunați, de tot felul de situații prielnice pentru schimbările pe care și le-au propus de mai multă vreme.

Fecioarele sunt cu gândul în mai multe locuri și fac eforturi mari să se adapteze anumitor schimbări bruște, din mers.

ADVERTISEMENT

Balanțele nu sunt în apele lor pe 18 februarie, dar au norocul prezenței unor persoane la care țin foarte mult.

Scorpionii decid să facă un pas în spate și să-și ceară iertare pentru anumite atitudini pe care le-au avut vizavi de oameni la care țin foarte mult.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se vor împăca într-un final cu trecutul lor

Săgetătorii reușesc să se adune și să vadă partea plină a paharului. Se concentrează din ce în ce mai mult pe proiectele lor personale, de viață.

Capricornii au parte de noroc în aproape toate domeniile, cel financiar dominând. Fac investiții serioase.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii își vindecă anumite răni mai vechi, căci în această perioadă sunt cuprinși de o oarecare senzație de culpă a trecutului.

Peștii au parte și ei de vindecare sufletească. Vor avea tot felul de revelații care îi vor ajuta să continue drumul pe care au pornit anevoios la începutul acestui an.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!