Life

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2022. Scorpionii prind aripi, Balanțele au îngrijorări

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2022. Fenomenul astrologic de mâine aduce bucurii, dar și neplăceri pentru anumite semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele!
17.02.2022 | 10:16
Soarele intra in zodia Pesti pe 18 februarie 2022 Scorpionii prind aripi Balantele au ingrijorari
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2022, marcând viețile tuturor nativilor. Începe o perioadă de clarificare la nivel sentimental pentru fiecare dintre noi.

Lucrurile se așază treptat mai ales pentru cei care nu au vrut să ia anumite decizii din teamă ori din lipsă de informații.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt cei mai pregătiți, aparent, să descopere adevăruri care nu sunt pe placul lor. În ultimele săptămâni au învățat cum să ia lucrurile astfel încât să nu fie afectați.

Soarele intră în zodia Pești pe 18 februarie 2022

Taurii traversează o perioadă plină de incertitudini. Parcă nimic nu le convine și parcă totul se produce cu o viteză care îi depășește.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt foarte entuziasmați de noile lor proiecte personale. Au de făcut și ei câteva alegeri la nivel spiritual. Relația cu cei din jur se poate schimba în bine din 18 februarie.

Racii sunt prinși în tot felul de activități. Au nevoie de o prioritizare a acțiunilor lor, de o regândire completă a tot ce întreprind.

ADVERTISEMENT

Leii sunt protejați de astre în această perioadă a lunii. Au noroc în tot ce își propun. Apare și pentru ei un mic avertisment: atenție la excese și vicii!

Fecioarele sunt ceva mai liniștite și mai pregătite pentru tot ce urmează în viața lor. Privesc cu seninătate viitorul. Au planuri mărețe.

ADVERTISEMENT

Scorpionii își redobândesc independența

Balanțele au tot felul de îngrijorări cu privire la felul în care evoluează anumite situații complicate din familie. Nu pot evita unele certuri.

Scorpionii își recapătă libertatea și independența într-un mod  uluitor. Vor dovedi că știu să revină în forță, că știu să se reinventeze.

Săgetătorii renunță la anumite tactici de persuadare a celor din jur. Sunt conștienți că unele manipulări nu se potrivesc pe orice context, așa că schimbă macazul.

Capricornii vor să învețe lucruri noi, să se specializeze în domenii care le erau străine până acum. Au toate încurajările necesare și un climat favorabil din punct de vedere astrologic.

Vărsătorii pun foarte mare preț pe legăturile cu ceilalți. Sunt mai deschiși spre dialog, mai atenți la doleanțele oamenilor de care se înconjoară.

Peștii simt o presiune neobișnuită la locul de muncă. Au impresia că fără ei nu se pot realiza multe lucruri, așa că vor să scape de anumite sarcini. Oboseala își spune cuvântul.

 

ADVERTISEMENT