Life

Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie 2022. Trei nativi sunt protejați de Divinitate!

Soarele tranzitează zodia Rac pe 21 iunie 2022, fenomen astrologic menit să îi ajute pe nativii care se simt complet debusolați. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?
19.06.2022 | 11:51
Soarele intra in zodia Rac pe 21 iunie 2022 Trei nativi sunt protejati de Divinitate
Soarele, în zodia Rac din 21 iunie 2022. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Soarele intră în Rac pe 21 iunie 2022, fix în ziua solstițiului de vară. Evenimentul astrologic își va pune amprenta asupra fiecărei semn zodiacal.

Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie 2022

Există trei zodii protejate de Divinitate în perioada următoare. Este vorba despre Raci, Săgetători și Pești. Pentru Raci, e o perioadă bună în luarea unor decizii majore, acele decizii pe care le-au tot amânat din teamă.

ADVERTISEMENT

Frica trebuie să dispară și din sufletele Peștilor, greu încercați în ultimele 6 luni mai ales din punct de vedere amoros. Săgetătorii sunt avantajați financiar, așa că e o perioadă bună pentru investiții.

Ce se întâmplă, însă, cu restul zodiilor? Ei bine, Berbeci oscilează între a fi mai vocali și a fi foarte tăcuți. Învață să se plieze pe fiecare context, lucru care le va aduce câștiguri.

ADVERTISEMENT

Taurii vor să se izoleze puțin de restul lumii. Au tot felul de planuri, tot felul de decizii de luat, dar o vor face singuri. Gemenii încep să devină conștienți de importanța cuvintelor pe care le rostesc în dialogurile cu cei din jur. Unele vorbe pot strica totul.

Leii au o perioadă favorabilă

Leii au o perioadă destul de bună. La capitolul dragoste se mai pot face îmbunătățiri. Fecioarele se simt împovărate de problemele altora. Empatizează mult prea tare cu necazurile celor din jur. Soarele în Rac le va lumina calea și vor lua cele mai bune hotărâri pentru a nu suferi pentru alții.

ADVERTISEMENT

Balanțele se ocupă de casă și de familie. Urmează câteva zile bune pentru cei care vor să redecoreze locuința. Scorpionii sunt puși pe distracție. Au și de unde da bani, dar ar fi bine să nu exagereze cu viciile.

Capricornii își revin treptat din punct de vedere emoțional, chiar dacă pentru o scurtă vreme. Au câteva zile de respiro în care trebuie să recupereze timpul pierdut cu văicărelile.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au și ei steaua lor norocoasă. Fac bani din orice și stârnesc invidia celorlalți.