Life

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2021. Ce se întâmplă cu Balanțele și Capricornii

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2021, prilej cu care se face lumină în viețile multora.
19.10.2021 | 10:42
Soarele intra in zodia Scorpion pe 23 octombrie 2021 Ce se intampla cu Balantele si Capricornii
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2021, fenomen astrologic menit să pună într-o lumină favorabilă anumite semne zodiacale.

Zodia Scorpion începe să vadă și lucrurile frumoase de la viață, după o perioadă în care s-a confruntat cu multe obstacole, atât pe plan sentimental cât și profesional.

ADVERTISEMENT

Multe semne zodiacale vor avea un moment de respiro odată cu producerea acestui fenomen astrologic.

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2021

Berbecii sunt puși pe fapte mari. Se luminează în legătură cu anumite decizii pe care trebuie să le ia, de care depinde cariera lor.

Taurii se simt în continuare prinși pe picior greșit, dar se vor redresa dacă apelează la calm și răbdare.

ADVERTISEMENT

Ceva mai irascibili în această perioadă sunt Gemenii, pentru care lucrurile nu funcționează așa cum își doresc. Vor lua decizii radicale.

Racii sunt în așteptarea unor răspunsuri de care depinde viitorul lor profesional și bunăstarea materială în general.

ADVERTISEMENT

Leii duc anumite bătălii pentru imaginea lor. Se concentrează foarte atent asupra relațiilor cu cei din jur.

Fecioarele au o perioadă de reașezare sufletească. Își schimbă unele principii și fac mici compromisuri pentru binele lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele trăiesc tot felul de momente confuze. Ceva din trecut revine în mod obsesiv în mintea lor.

ADVERTISEMENT

Peștii se bagă unde nu le fierbe oala

Scorpionii sunt favorizați de intrarea Soarelui în semnul lor. Primesc vești bune din punct de vedere financiar. De asemenea, vor cădea la pace cu unele persoane cu care erau certați.

Săgetătorii muncesc de nu se văd, iar la final vor realiza că eforturile depuse nu au fost în van. E o perioadă propice pentru a începe o afacere proprie.

Capricornii se lasă pe mâinile celorlalți. Sunt mai ascultători, mai implicați, mai dornici să învețe de la cei mai buni.

Vărsătorii renunță la anumite proiecte, căci alte planuri apar în calea lor. Sunt conștienți că trebuie să fie mult mai prezenți în viețile celor dragi și se dedică în totalitate pentru a-i ajuta pe cei din familie ori pe prietenii extrem de apropiați.

Peștii tind să pună paie pe foc într-un conflict ce nu le aparține. Spiritul justițiar îi poate duce de data asta pe un teren plin cu capcane. E indicat să se abțină dacă unele lucruri nu îi privesc direct.