Life

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Balanțele și Capricornii dau de greutăți

Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Balanțele și Capricornii sunt cele mai afectate zodii. Ce se întâmplă cu celelalte semne?
10.10.2022 | 10:55
Soarele intra in zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022 Balantele si Capricornii dau de greutati
Soarele intră în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Foto: mobilelegends.net
ADVERTISEMENT

Soarele va intra în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Fenomenul astrologic îi va pune într-o oarecare dificultate pe Balanțe și Capricorni.

Soarele, în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022

Berbecii sunt băgați în priză încă de la prima oră a zilei. Vor să facă mai multe lucruri deodată, să se apuce de tot felul de activități pe care le-au cam lăsat de izbeliște.

ADVERTISEMENT

Taurii încearcă și ei să se concentreze pe lucrurile importante din viața lor. Au multă energie, mult chef de muncă.

Gemenii sunt puși în niște ipostaze noi, în care trebuie să dovedească faptul că au suficientă imaginație. Cu ajutorul creativității lor,

ADVERTISEMENT

aceștia vor obține lucruri mărețe. Racii dau de tot felul de cârcotași în preajma lor. Poate că ar fi indicat să fie mai atenți la ce confesează de față cu alții.

Leii recunosc anumite greșeli făcute față de persoana iubită. Vor repara totul cu ajutorul unei vorbe calde spusă la momentul potrivit.
Fecioarele simt nevoia unei escapade cât mai repede. Au nevoie de oameni și locuri noi.

ADVERTISEMENT

Peștii au parte de momente frumoase

Balanțele dau de greutăți financiare în perioada care urmează. Se rup de o serie de activități zilnice și trebuie să se apuce de niște sarcini grele, pe care doar ei le pot duce la capăt.

Scorpionii și Săgetătorii sunt într-o etapă nouă emoțional vorbind, o perioadă extrem de interesantă și pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Capricornii ajung să se certe chiar și cu cele mai dragi ființe. Sunt morocănoși încă de la prima oră a zilei. Vărsătorii alungă situațiile toxice încărcându-se cu energie pozitivă din cele mai frumoase amintiri pe care le au.

Peștii au parte de momente fabuloase sub aspect karmic. Vor intra într-o etapă decisivă a vieții lor amoroase. Nativii de apă știu cum să își țină partenerul de viață aproape. Pun la cale tot felul de surprize. Vor dovedi cât pot fi de romantici, unii dintre ei fără să aibă la îndemână cine știe ce resurse financiare.

ADVERTISEMENT