Life

Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie. Ce se întâmplă cu Balanțele și Săgetătorii

13.04.2021 | 10:52
Soarele intra in zodia Taur pe 19 aprilie Ce se intampla cu Balantele si Sagetatorii
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie 2021, moment care aduce multă speranță și noi provocări pentru majoritatea oamenilor. 

Acest fenomen astrologic va accelera anumite schimbări benefice pe care unii le-au început sub semnul întrebării. Lucrurile vor intra pe făgașul normal în perioada următoare în special pentru Balanțe și Săgetători, cei mai avantajați de tranzitul Soarelui în Taur.

ADVERTISEMENT

Berbecii pun tot felul de condiții colaboratorilor și prietenilor, iar de acum înainte nu mai fac lucrurile în funcție de dorințele celorlalți. Refuză să mai fie la cheremul altora și se vor impune.

Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie 2021

Taurii se focusează asupra vieții sentimentale și sunt din ce în ce mai bucuroși să vadă că tot ce și-au propus se realizează. Dacă la unele capitole au restanțe, nu trebuie să se panicheze, ci să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

Tranzitul solar nu aduce vești tocmai bune pentru Gemeni. Acești nativi primesc anumite lovituri de la cine nu se așteaptă, așa că trebuie să schimbe modul în care se raportează la ceilalți.

Racii au chef de scandal, dar cineva le va reteza pofta de a se certa toată ziua pe motive care mai de care mai puerile.

ADVERTISEMENT

Leii se află într-o perioadă de meditație, de cunoaștere a sinelui, de reluare a legăturii cu Universul, cu creația, cu Divinitatea așa cum o înțeleg și o percep ei.

Fecioarele trebuie să fie mai puțin panicoase

Fecioarele trebuie să renunțe la panici deoarece pot avea de suferit dacă mai pun răul în față mult timp. Lucrurile sunt bune în viața lor, deci trebuie să privească totul cu mai puțină îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Balanțele primesc tot felul de cadouri și perspectivele lor se schimbă radical din data de 19 aprilie.

Scorpionii sunt puși în dificultate din punct de vedere sentimental. Au o perioadă nu tocmai bună care va scoate la iveală anumite greșeli pe care le-au făcut poate chiar fără să știe.

Săgetătorii sunt și ei avantajați de tranzitul solar în Taur, mai ales din punct de vedere profesional. Le sunt recunoscute, în sfârșit, meritele.

Capricornii au mare noroc la bani, dar trebuie să fie foarte atenți la capitolul amoros. Acolo poate apărea furtuna.

Vărsătorii dau tot ce au mai bun pentru cei din jurul lor și primesc numai vești bune din partea astrelor. Intră și ei într-un soi de protecție divină.

Peștii nu sunt în apele lor, însă au norocul de a fi înconjurați de prieteni adevărați, care îi fac să depășească situația.

 

ADVERTISEMENT