Life

Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2022. Pentru cine se luminează calea

Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2022. Fenomenul astrologic va lumina căile multor zodii, în sensul că se vor lua decizii mult mai echilibrate.
17.01.2022 | 13:33
Soarele intra in zodia Varsator pe 20 ianuarie 2022 Pentru cine se lumineaza calea
Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2022. Foto: patrickwatsonastrology.com
ADVERTISEMENT

Soarele în zodia Vărsător îndeamnă la o analiză mai atentă a cuvintelor și faptelor noastre. Vom fi puși în oglindă de cele mai multe ori și nu vom mai putea fugi de realitate.

Acest lucru este unul foarte bun pentru zodiile care voiau să vadă adevărul și care nu puteau acționa din cauza confuziei.

ADVERTISEMENT

Tranzitul Soarelui în Vărsător nu e de bun augur pentru cei care nu pot accepta lucrurile greșite pe care le-au făcut.

Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie 2022

Cine va continua să ascundă mizeria sub preș va avea destul de mult de suferit în perioada care vine. Așadar, acest eveniment astrologic, ne îndeamnă la a ne deschide sufletel, la a fi cât putem de sinceri.

ADVERTISEMENT

Berbecii pornesc într-o etapă profesională cu totul inedită. Au încurajările necesare pentru a face pași mari în carieră. Vin și banii, dar cu puțină răbdare.

Taurii își schimbă stilul de muncă. Abordează tactici noi, se bagă pe sub pielea oamenilor într-un mod cu totul diferit. Au de câștigat cu noua lor abordare.

ADVERTISEMENT

Gemenii se află într-o situație tensionată pe plan sentimental. Reușesc, totuși, să-și facă mai mult curaj să spună din când în când și un mare NU.

Racii se pot simți debusolați din cauza unei karme de agresivitate manifestată de cineva din apropierea lor. Trebuie să fie tari, să nu se lase manipulați de nimeni.

ADVERTISEMENT

Leii au o perioadă bună. Toate lucrurile ies așa cum își doresc. E posibil ca Leii tineri să facă un pas important în față, să se remarce, mai ales dacă vorbim despre artiști.

Balanțele se pun, în sfârșit, pe locul întâi

Fecioarele sunt într-o perioadă ușor confuză la nivel emoțional. Știu foarte bine ceea ce își doresc, însă se întreabă dacă asta le va aduce cu adevărat fericirea.

Balanțele se pun pe primul loc după mult timp în care s-au preocupat doar de ceilalți. Sunt avantajate din punct de vedere financiar.

Cât despre Scorpioni, ei pun piciorul în prag în relațiile de familie. Duc anumite războaie din care vor avea mult de câștigat.

Săgetătorii sunt martorii unor evenimente în familie pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată. Poate fi vorba despre o despărțire sau anumite necazuri cu banii.

Capricornii trebuie să fie mai indulgenți, să renunțe la încăpățânare, mai ales când vine vorba de munca în echipă.

Vărsătorii au în față o perioadă strălucitoare. Toate rugile sunt ascultate de Divinitate și înfăptuite ca atare.

Peștii trebuie să ia o decizie definitivă cu privire la situația lor amoroasă. Mulți nativi de apă pot conștientiza că au trăit într-o minciună.

 

ADVERTISEMENT