Fotbal intern

Soarta meciului Armenia – România, decisă de un gest incontrolabil al lui George Pușcaș

31.03.2021 | 21:11
Soarta meciului Armenia  Romania decisa de un gest incontrolabil al lui George Puscas
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost eliminat în minutul 78 al partidei dintre Armenia și România, la scorul de 2-1 pentru „tricolori”, iar de atunci doar schimbările neinspirate ale lui Mirel Rădoi și presiunea armenilor au făcut ca soarta meciului să fie schimbată.

Atacantul lui Reading a fost foarte nervos în partida de la Erevan, el primind un cartonaș galben și în prima repriză, în minutul 41, la un duel cu căpitanul armenilor Haroyan.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi putea să îl schimbe pe George Pușcaș cu Claudiu Keșeru, însă a preferat să îl lase în continuare în teren pe Pușcaș și să îl scoată pe Alex Maxim, care avea și el un cartonaș galben.

Gestul incontrolabil al lui George Pușcaș a schimbat soarta meciului Armenia – România

George Pușcaș a avut o intrare violentă, cu talpa sus, lipsită de orice logică, la scorul de 2-1 în favoarea României, iar din minutul 78, minut în care atacantul lui Reading a fost eliminat, soarta meciului s-a schimbat total.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a comentat prestația atacanților lui Mirel Rădoi și a dat de pământ și cu Pușcaș și cu Keșeru: „Chiar nu pot să înțeleg de ce a faultat așa. Este clar că și Keșeru și Pușcaș sunt ieșiți din formă, iar asta s-a văzut pe teren”.

Acum, George Pușcaș va fi suspendat și pentru duelul cu Islanda, formația care ne-a eliminat din barajul pentru Campionatul European.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani este vârsta lui George Pușcaș

Înainte de startul calificărilor, Pușcaș visa să mai marcheze pentru România

George Pușcaș a recunoscut într-un interviu pentru Federația Română de Fotbal că își dorea să marcheze pentru România în meciurile din campania de calificări la Campionatul Mondial din Qatar, însă nu a reușit să o facă în niciunul din cele trei partide jucate de „tricolori”.

„Un gol la naţională e mereu mai special. Mereu când marchez simt că nu e doar golul meu, ci că e golul întregii ţări, al tuturor fanilor care se uită şi care susţin România. Şi asta mă face foarte mândru pe moment, ştiind că marchez pentru ţara mea”, a spus George Pușcaș.

ADVERTISEMENT

„De obicei, la națională am jucat ca singur vârf și m-am simțit foarte bine. Chiar m-am regăsit, cu un număr 10 în spatele meu. La echipa de club am jucat și în sistem de doi atacanți. Mă simt bine și în acest sistem, dar prefer varianta de a juca singur în atac, cu număr 10 în spatele meu”, a mai spus Pușcaș.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT