Life

Soarta tristă a actorilor care au jucat în Vacanța Mare. Radu Pietreanu: „Pe niciunul nu i-a mai angajat nimeni”

Radu Pietreanu, cunoscut pentru rolul lui Costel din Vacanța Mare, a vorbit despre ce s-a întâmplat după terminarea sitcomului de la PRO TV, mutat pentru o perioadă de 2 ani la Kanal D.
10.03.2022 | 12:39
Soarta trista a actorilor care au jucat in Vacanta Mare Radu Pietreanu Pe niciunul nu ia mai angajat nimeni
Radu Pietreanu, invitat în podcastul lui Micutzu. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Radu Pietreanu a fost invitat de curând în podcastul lui Micutzu de pe Youtube. Actorul cunoscut de o țară întreagă pentru rolul din serialul de comedie „Vacanța Mare” a spus ce s-a ales de colegii cu care a creat istorie în lumea televiziunii.

Radu Pietreanu, despre perioada de după Vacanța Mare

Pietreanu a declarat că de mai multe ori i-a avertizat pe cei care au făcut parte din acest proiect că nu vor trăi o veșnicie cu banii câștigați la PRO TV, respectiv Kanal D. Pietreanu a mărturisit că mulți nu l-au crezut, fiind luați de valul celebrității, dar timpul l-a confirmat.

ADVERTISEMENT

Partenerul de scenă al lui Mugur Mihăescu a povestit că mulți dintre cei care au făcut parte din proiectul „Vacanța Mare” au avut de suferit după ce acesta s-a încheiat. Una dintre cele mai afectate a fost cea care a interpretat-o pe Lila, care a fost nevoită să facă foamea, deoarece nimeni nu o mai angaja.

„Le-am spus în fiecare an. Puneți bani deoparte că nimic nu e veșnic. Când va fi, 5 ani, 10 ani, veți avea nevoie că nimeni nu vă mai angajează. Au zis, eee, suntem vedete după 10 ani. Pe niciunul nu i-a mai angajat nimeni, nicio televiziune”, a declarat Radu Pietreanu pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Kanal D le-a dat actorilor banii în avans pentru contractul de 2 ani

Radu a amintit de actrița Mirela Stoian, interpreta Lilei din Vacanța Mare, care s-a plâns că nu mai scăpa de eticheta de ”proastă”. „Păi ceilalți cum am scăpat? Eu nu am fost Costel? Sau Mugur… Fiecare și-a asumat personajul. Axinte e tâmpit și acuma. Și acum joacă așa pe scenă. Pe el nu-l deranjează”, a adăugat Radu Pietreanu.

Actorul a negat că ar fi făcut milioane de euro din acest sitcom, așa cum s-a scris la un moment dat în presă. „Am avut emoții doar când ne mutam la Kanal D. Nici ei nu se așteptau la rating. Am avut noroc că ne-au dat banii pe 2 ani înainte, pe 80 de emisiuni”, a completat Radu.

ADVERTISEMENT
Tags: