Fotbal intern

ŞOC! Arbitrul Marian Balaci, dat în judecată! “Vrem să fie EXCLUS pe VIAŢĂ!”

UPDATE / Cristi Munteanu continuă acuzele la adresa centralului care a oficiat partida Oţelul - CSMS Iaşi. Team-managerul gălăţenilor vrea ca Marian Balaci să plătească pentru greşelile pe...
20.03.2015 | 11:35
SOC Arbitrul Marian Balaci dat in judecata Vrem sa fie EXCLUS pe VIATA

UPDATE / Cristi Munteanu continuă acuzele la adresa centralului care a oficiat partida Oţelul – CSMS Iaşi. Team-managerul gălăţenilor vrea ca Marian Balaci să plătească pentru greşelile pe care le-a comis în meciul terminat scorul de 0-0.

“Este inadmisibil! Pentru noi putea fi meciul revenirii, puteam urca în clasament şi ar fi ajutat băieţii din punct de vedere moral. Aştept să văd ce va decide Comisia de Disciplină, pentru că a fost clar viciere de rezultat. Ar merita 200 de etape de suspendare, pentru că soarta noastră a fost în fluierul lui. Ne puteam salva de la retrogradare, domnul Balaci poate lăsa oraşul Galaţi fără echipă în Liga 1. Voi primi amendă pentru că am cerut unui arbitru să mă arbitreze corect? Le-am transmis avocaţilor clubului să găsească o cale de a fi acţionat în instanţă, să fie exclus pe viaţă din liga 1, şi să-l trimita la Liga a 2-a sau a a 3-a, poate aşa vor fi şi ei mai atenţi. Să arbitreze corect, să nu mai intervină şi să-şi bată joc de o echipă care îi plăteşte, deşi e foarte săracă”, a spus Munteanu la Sport.ro.

–––––––––––––––––

Oţelul şi CSMS Iaşi au încheiat la egalitate partita disputată la Galaţi, scor 0-0, iar administratorul special al clubului gălăţean anunţă că îl va da în judecată pe centralul partidei de miercuri, Marian Balaci, pentru viciere de rezultat. Vlad Răpişcă a remis în acest sens un comunicat către Mediafax, în care îl acuză pe Balaci pentru favorizarea celor de la Iaşi.

“Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întîmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani degeaba.

Este o ruşine ceea ce se întîmplă cu arbitrajul în Romania. Este o problemă acută apărută datorită nepotismului şi nonvalorii. Unii dintre cei puşi să evalueze arbitrii în momentul de faţă este clar că nu se pricep. Sînt curios ce a scris observatorul în foaie şi cît va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalti la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că sîntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile cînd este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii, se arată în comunicat.