Sporturi

ŞOC! Cel mai temut luptător din circuitul K1, umplut de SÎNGE de un român!

Multiplul campion mondial K1, olandezul Semmy Schilt, singurul luptător care l-a pus la podea de Daniel Ghiţă, a fost bătut măr de un român: pugilistul Cezar Juratoni. Totul s-a întâmplat în...
04.05.2014 | 08:57
SOC Cel mai temut luptator din circuitul K1 umplut de SINGE de un roman

Multiplul campion mondial K1, olandezul Semmy Schilt, singurul luptător care l-a pus la podea de Daniel Ghiţă, a fost bătut măr de un român: pugilistul Cezar Juratoni. Totul s-a întâmplat în timpul unui antrenament de box!

Ce n-a reuşit Daniel Ghiţă, a putut Cezar Juratoni, un pugilist român, categoria grea, legitimat la Clubul Sportiv Dinamo şi proaspăt trecut la profesionişti. În urmă cu doi ani, colosul Semmy Schilt, cel mai greu luptător K1 din lume, multiplu campion mondial, care măsoară doi metri şi doisprezece centimetri şi cântăreşte aproape o sută cincizeci de kilograme, a fost umplut de sânge de românul nostru în doar câteva reprize de box.

El se antrena la sală la Ciprian Sora, dar a venit şi la Dinamo şi am făcut un antrenament de box, adică ceea ce fac eu. Semmy Schilt este luptător de kick boxing, ceea ce este cu totul altceva şi, pentru ca noi ne-am bătut doar cu pumnii, el a fost în dezavantaj, este o mare diferenţă, nu era pe meseria lui. A făcut cu mine numai box, deşi el pe picioare este puternic, şi, cu siguranţă, ar fi fost altceva. I.am spart nasul, dar na…se mai întâmplă. Oricum, Semmy este foarte puternic, este ca un tăvălug, dar eu nu am stat deloc cu el la bătaie, m-am mişcat, am luat-o pe box, pe meserie. Iar la final, antrenorul lui a venit să facă poză cu mine”, a declarat pugilistul Cezar Juratoni.

Semmy Schilt este singurul luptător care l-a învins pe Daniel Ghiţă, singurul român care a ajuns în marea finală de la Tokyo, unde la întâlnit chiar pe olandez, în faţa căruia a pierdut prin KO, în prima repriză, într-o piramidă de şaisprezece luptători. La doar şase luni de la câştigarea marelui trofeu în faţa românului, Semmy Schilt a fost nevoit să se retragă definitiv din ring, la patruzeci de ani, acuzând grave afecţiuni ale inimii.

1399038224a4afb10b

Sursa: spynews.ro